vivo V23 Pro: Εμφανίστηκε στο Google Play Console

, vivo V23 Pro: Εμφανίστηκε στο Google Play Console

Το vivo S12 Pro πρόκειται να ανακοινωθεί με δύο μπροστινές κάμερες και δύο διπλά φλας LED στο πλαίσιο στο επάνω μέρος.

Η σειρά S, αν και συνήθως κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Κίνα, ο κατασκευαστής συχνά επαναλανσάρει τα τηλέφωνα ως μέρος της σειράς V εκτός της εγχώριας αγοράς του.

Αυτή τη φορά, το vivo V23 Pro αναμένεται τον επόμενο μήνα και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, είναι ένα ανανεωμένο S12 Pro μετά την εμφάνισή του στο Google Play Console.

, vivo V23 Pro: Εμφανίστηκε στο Google Play Console

Oι προδιαγραφές του vivo V23 Pro (με αριθμό μοντέλου V2132) περιλαμβάνουν δύο κάμερες για selfies, chipset Dimensity 1200, 8 GB RAM και οθόνη 1080p. Το πλήκτρο λειτουργίας είναι προεξέχον, που σημαίνει ότι δεν θα λειτουργεί ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ο αισθητήρας βρίσκεται κάτω από την οθόνη, γεγονός που σημαίνει ότι είναι ένα πάνελ OLED.

, vivo V23 Pro: Εμφανίστηκε στο Google Play Console

Το vivo V23e (σε μορφές LTE και 5G) πωλείται ήδη σε ορισμένες χώρες, αλλά το Pro αναμένεται να φτάσει στην Ινδία την πρώτη εβδομάδα του 2022, σύμφωνα με μια πηγή με «στενούς δεσμούς με την εταιρεία».

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.