Vivo X50 και X50 Pro: Επίσημη αφίσα αποκαλύπτει τον σχεδιασμό της “gimbal” κάμερας

Vivo X50, Vivo X50 και X50 Pro: Επίσημη αφίσα αποκαλύπτει τον σχεδιασμό της “gimbal” κάμερας

Η κινέζικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει την 1η Ιουνίου τα Vivo X50 και X50 Pro. Πρόκειται για τα πρώτα smartphones στον κόσμο με micro gimbal κάμερα, η οποία προσφέρει σχεδόν το απόλυτο image stabilization.

Η εταιρεία κάνει tease τα smartphones, ενώ παράλληλα κυκλοφορούν πολλά leaks που αποκαλύπτουν πολλά στοιχεία για τις εντυπωσιακές κάμερες τους. Το τελευταίο υλικό που δημοσιεύθηκε είναι μία αφίσα που αποκαλύπτει τον σχεδιασμό τους.

Ο σχεδιασμός των gimbal smartphones

Στην αφίσα βλέπουμε την πρόσοψη μόνο του Vivo X50 Pro το οποίο θα έχει curved οθόνη με σχετικά μικρό μονό punch hole στην πάνω αριστερή γωνία και πολύ μικρά bezels, πάνω και κάτω. Σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές, το απλό μοντέλο θα έχει 2.5D οθόνη.

Τα module των Vivo X50 και X50 Pro διαφέρουν σχετικά, με αυτό του Pro να είναι σαφώς μεγαλύτερο. Το Pro μοντέλο έχει έναν τεράστιο φακό στο πάνω μέρος του module ο οποίος είναι εξοπλισμένος με το micro gimbal. Κάτω από τον κύριο φακό υπάρχουν δύο ακόμα κάμερες, και κάτω από αυτές η περισκοπική κάμερα που υποστηρίζει 60x υβριδικό ζουμ.

Η εταιρεία σχεδίασε ένα παρόμοιο module στο απλό Vivo X50, αλλά η διάταξη είναι σχεδόν κάθετη. Στην κορυφή υπάρχει η κύρια κάμερα, από κάτω η εταιρεία έχει τοποθετήσει δύο ακόμα αισθητήρες, και κάτω από το βασικό module έχει βάλει μία κάμερα σε τετράγωνο πλαίσιο.

Κατά τα άλλα, και τα δύο smartphones έχουν μεγάλα LED flash και τα κουμπιά τοποθετημένα στη δεξιά πλευρά. Επίσης, εφόσον δεν βλέπουμε κάπου κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, περιμένουμε ότι θα έχουν in-display fingerprint scanner.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

Το vivo X100 έγινε διαθέσιμο στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και η εταιρεία ετοιμάζει τώρα μια μικρή ανανέωση του μοντέλου.