Vivo X70: Παρουσιάζεται μία ημέρα πριν το iPhone 13

, Vivo X70: Παρουσιάζεται μία ημέρα πριν το iPhone 13

Το παγκόσμιο ντεμπούτο του Vivo X70 ήταν προγραμματισμένο για νωρίτερα, αλλά τελικά θα έρθει όσο γίνεται πιο κοντά στην αποκάλυψη του iPhone 13. Η ναυαρχίδα της Vivo θα αποκαλυφθεί μία ημέρα πριν το iPhone 13.

To Vivo X70 series θα έχει πορεία τόσο στην κινεζική όσο και στη διεθνή αγορά, με την εταιρεία να προγραμματίζει ένα ξεχωριστό event για την παγκόσμια έκδοση. Η παρουσίαση αυτή αναμένεται να γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου, μία ημερομηνία που εκτιμάται ότι είναι 24 ώρες πριν από τη φημολογούμενη αποκάλυψη του iPhone 13.

Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτή η ημερομηνία επιλέχθηκε τυχαία, αφού είναι εμφανές ότι η Vivo θέλει να στρέψει πάνω της τα βλέμματα σε μια κρίσιμη στιγμή για την παγκόσμια αγορά smartphones. Η επέκταση της Vivo και στην ελληνική αγορά, άλλωστε, είναι δεδομένη μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας της και στην χώρα μας.

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Vivo X70 αναμένεται να είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Dimensity 1200 στις απλές εκδόσεις και με τον Qualcomm Snapdragon 888 στις Pro.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Μια μερα πριν απο τη μεγαλυτερη παρουσιαση της χρονιας που ειναι τ νεα Iphone( ειτε συμπαθεις ειτε οχι την εταιρεια), δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο καλη ιδεα…Για τις επομενες μερες η διαφημιση της apple θα ειναι στο θεο κανεις δεν θα ασχοληθει με τ vivo εκτος Κινας….

Cf

Έχω αμφιβολίες για την εγκυρότητα του άρθρου. 98% των site κάνουν λόγο για ανακοίνωση στις 9 Σεπτεμβρίου και exynos 1080 στο απλό και pro. Είχα αφήσει αυτό το σαιτ εδώ και μήνες και το πρώτο άρθρο μετα απο τόσο καιρό φαίνεται να είναι λανθασμένο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.