Oppo και Vivo έρχονται επίσημα στην Ελλάδα, περιμένουμε και OnePlus [αποκλειστικό]

, Oppo και Vivo έρχονται επίσημα στην Ελλάδα, περιμένουμε και OnePlus [αποκλειστικό]

Μεγάλες θα είναι οι αλλαγές στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας τους επόμενους μήνες με την είσοδο νέων παικτών και την επανεμφάνιση παλαιών γνωστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog μέσα στο έτος θα κυκλοφορήσουν επίσημα στην Ελλάδα τα πρώτα μοντέλα smartphone της Οppo και αργότερα αυτά της Vivo!

Update 13/4/2022
Η Oppo επίσημα στην Ελλάδα με το Oppo Reno 7 Lite 5G

Για της έλευση της Oppo στην Ελλάδα είχατε διαβάσει πρώτοι και αποκλειστικά εδώ στο Techblog το άρθρο μας πριν από μερικούς μήνες. Σήμερα οι πληροφορίες φαίνεται να επιβεβαιώνονται και έρχεται επίσημα η Oppo στη χώρα μας.

Από το Techblog είχατε μάθει πρώτοι για την επίσημη έλευση της Xiaomi στην Ελλάδα το 2016 και to 2020 για αυτή της Realme και σήμερα πάλι πρώτοι εδώ από το Techblog μαθαίνετε για Oppo και Vivo και έπεται η OnePlus. Για να συνεχίσετε να μαθαίνετε πρώτοι και αποκλειστικά όλα τα νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο της τεχνολογίας ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News.

Η Oppo όμως δεν φαίνεται να είναι η μόνη εταιρεία που θα κάνει επίσημα μπάσιμο στην Ελλάδα μιας και η Vivo αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην αγορά μας με ανταγωνιστικά μοντέλα. H Vivo έχει ήδη παρουσία επίσημα στην Ευρώπη με συσκευές της να κυκλοφορούν ήδη σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Πολωνία, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία και η Ελλάδα θα είναι ένας από τους επόμενους σταθμούς της.

Στη συζήτηση βάλτε και την Honor, που μετά από δυο χρόνια αφωνίας ελέω ΗΠΑ επανέρχεται με τη σειρά Honor 50 που θα κυκλοφορήσουν και στην Ελλάδα μέσα στον Οκτώβριο. Αν προσθέσετε δε και τις συζητήσεις ότι από το νέο έτος θα κάνει ντεμπούτο και η OnePlus επίσημα στη χώρα μας καταλαβαίνουμε το πόσο διαφορετική θα είναι η αγορά της κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας τους επόμενους μήνες.

Είστε ενθουσιασμένοι;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Ποια εταιρεία θα τις αντιπροσωπεύσει ;

JohnWave

Άντε επιτέλους! Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το S21 Ultra αλλά πάντα θέλω να υπάρχει όσο το δυνατό πιο ισχυρός ανταγωνισμός. Αν το Vivo X60 Pro Plus είχε έρθει στην Ελλάδα, θα είχα πολύ μεγάλο δίλημμα.

Βασίλης Σαμαράς

Vivo X60 pro+ μόνο από τις φωτογραφίες το χόρτασα, ας γίνουμε επιτέλους Ευρώπη σε κάτι 😝

Ιωάννης jb

Θα γινουμε ευρωπη δλδ αν ερθουν κ αλλοι Κινέζοι!
Δε μπορω να το καταλάβω!
Τι παραπάνω εχει να μου προσφέρει η vivo? Συσκευες με το κιλό??
Δεν εχουμε την ξαομι γιαυτο??
Μήπως θα προσφερει ποιότητα ή design??
Δεν βαρεθηκατε ακομα??

Cf

Βαρεθήκαμε, γιαυτό θέλουμε κάτι διαφορετικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.