vivo X90: Στο Geekbench με τον Dimensity 9200

vivo x90, vivo X90: Στο Geekbench με τον Dimensity 9200

Tη σειρά vivo X90 την περιμένουμε επίσημα στις 22 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, παίρνουμε περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο vanilla χάρη σε μια νέα καταχώρηση στο Geekbench.

Το vivo X90 (V2241A) τροφοδοτείται από το chipset Dimensity 9200 της Mediatek που ανακοινώθηκε πρόσφατα, ενώ διαθέτει και 12 GB RAM.

vivo x90, vivo X90: Στο Geekbench με τον Dimensity 9200

Η συσκευή συγκέντρωσε βαθμολογία one-core 1.353 πόντων και multi-core 4.055 πόντων. Οι βαθμολογίες αυτές είναι ελαφρώς χαμηλότερες από τις επερχόμενες συσκευές Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 που έχουμε δει στο Geekbench. Το vivo X90 Pro+ συγκέντρωσε 1.485 και 4.739 βαθμούς αντίστοιχα.

Θυμίζουμε πως, καθώς δεν πρόκειται για μονάδες λιανικής, οι πραγματικές βαθμολογίες πιθανότατα θα διαφέρουν.

Ακόμα, από την εμφάνισή του στο Geekbench, μαθαίνουμε πως το vivo X90 τρέχει Android 13 πιθανώς με OriginOS 3 για κινεζικές μονάδες και Funtouch OS για παγκόσμια μοντέλα. Περιμένουμε επίσης το τσιπ ISP vivo V2 καθώς και έναν αισθητήρα 1” για την κύρια κάμερα.

https://www.youtube.com/watch?v=cpVFe-1T5rc&feature=emb_title

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.