iPhone 5, Συμβατό με Vodafone 4G LTE

Πριν λίγο μας ενημέρωσε φίλος του Techblog ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple με την διαθεσιμότητα των υπηρεσιών 4G/ LTE για το iPhone 5 μετά έχει προστεθεί και το δίκτο της Vodafone. Δεν γνωρίζουμε εδώ και πόσο καιρό έχει εμφανιστεί το όνομα της Vodafone εκεί όμως πρέπει να είναι σχετικά πρόσφατα μιας και θα το είχε επικοινωνήσει καλώντας τους κατόχους iPhone 5 να αποκτήσουν νέα προγράμματα (όπως έκανε η Cosmote τον περασμένο Ιανουάριο).

Άρα και η επίσημη εμπορική διάθεση προγραμμάτων και πακέτων Vodafone 4G πλησιάζει.
Δείτε τη σχετική λίστα της Apple για το iPhone 5 εδώ.

iPhone 5 LTE Vodafone 4G, iPhone 5, Συμβατό με Vodafone 4G LTE

Kudos to George Fasidis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Ναι ναι, ήρθε! Μόλις έκανα update στον πάροχο και ενεργοποιήθηκε αυτόματα!!!

Νότις

@ Βασίλης τί εννοείς? πώς?

Νότις

το “βρήκα”!!! αλλά η ένδειξη δεξιά στο σήμα έχει μείνει σε 3G (vf GR 3G) παρότι στις ρυθμίσεις άλλαξε :'(

PiXel

Για εξηγήστε μας κι εμάς ρε παιδιά τι εννοείτε εσείς που το βρήκατε. Χωρίς τηλεφωνική ενεργοποίηση, σας γύρισε σε 4G; Στο site της Vodafone ακόμα αναφέρει ότι μελλοντικά θα δοθεί 4G σε προγράμματα ομιλίας και πριν από 2 μέρες που επικοινώνησα με την υποστήριξη δε μου έδωσαν κάποια απάντηση για το πότε θα γίνει αυτό. Πώς το καταφέρατε εσείς;

azriel84

Παιδιά πράγματι ήρθε carrier update. Αν πάτε settings-general-about (sorry αλλά το έχω στα αγγλικά) θα σας βγάλει αυτόματα να κάνετε update settings. Μετά το update θα πρέπει να βλέπετε στο carrier -> vf GR 14.1. Δεν ξέρω αν το έχει ενεργοποιήσει βέβαια ακόμα το 4G η Voda, δεν είδα καμιά διαφορά.

Επίσης στις ρυθμίσεις δικτύου πλέον λέει Enable LTE αντί για Enable 3G.

Και μόλις μίλησα με Vodafone. Αρχές Ιουνίου θα λάβουμε και άλλο update και τότε θα ενεργοποιηθεί και το LTE. Άρα ακόμα αναμονή…sorry για το τριπλό post Κώστα αν θες κάντο ένα.

Γιαννης

Και την cosmote γραφει αλλα δεν βλεπω να κανετε ανοφορα σε αυτο…

Φάνης

@azriel84 Ακριβως οπως το ειπες! Πηγα (και στα ελληνικα.. 🙂 ) Ρυθμισεις – Γενικα – Πληροφοριες και μονο του με ενημερωσε για Carrier Update. Αντε να δουμε επιτελους, θα εχουμε 4G, τουλαχιστον στην Αθηνα..!

vtag

Παιδιά δηλαδή εάν αγοράσω iPhone 5 από Αμερική κλειδωμένο στα δίκτυα εκεί μπορούν να μου το ξεκλειδώσουν η Vodafone ή η Cosmote ?????

Someone

Το ότι έχουμε πλέον 4G από Vodafone / Cosmote είναι μια καλή εξέλιξη, το θέμα είναι να έχουμε καλό πρόγραμμα δωρεάν GByte με καλό τιμολόγιο πχ 45GByte/15 ευρώ το μήνα, Τότε θα άξιζε να το έχεις πραγματικά.

Γιάννης

Πόσες κεραίες με 4g έχει η vodafone;

Άντε γειά!

azriel84

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το 4G με το πακέτο δεδομένων. Χρησιμοποιώ WiFi σε δουλειά και σπίτι και 3G όταν είμαι εκτός (αστικό, αμάξι κτλ) και έχω πακέτο δεδομένων 1.5GB το μήνα. Κάνω στάνταρντ πράγματα και πάντα μου περισσεύουν και περίπου 300ΜΒ κάθε μήνα. Το μόνο που θα κάνει το 4G θα είναι να φορτώνει τα video στο youtube και τις σελίδες που παρακολουθώ γρηγορότερα. Δεν θα αυξήσει το μέγεθος των αρχείων απλά θα τα διαχειρίζεται πιο γρήγορα.

Τώρα αν εσείς γλυκαθείτε και από κει που βλέπατε 10 video στο youtube αρχίσετε και βλέπετε 30 δεν σας φταίει το 4G ή ο πάροχος σ’αυτό αλλά η χρήση που κάνετε. Επίσης ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο. Το LTE δεν είναι ιδιαίτερα φθηνό γενικά…

https://www.zdnet.com/4g-in-europe-how-far-how-fast-and-how-much-is-lte-in-germany-7000010079/

jimo

@azriel84 συμφωνω πολοι εχουνε παρεξηγησει το4g με τον ογκο των δεδομενων! το 4g ειναι απλα μια ταχυτητα τα ιδαι Mb θα καταναλωνουμε παλι απλα ποιο γρηγορα! Το θεμα ειναι ποσο θα μασ χρεωνουνε αν ειναι τοσο μεγαλο το κοστος προτιμω το3G Που παει μια χαρα!

Iphonemaniac

Πολύ απλά, ο “Someone” τα είπε όλα.
Ας μειωθούν οι χρεώσεις και οι τιμές… και μόνο τότε θα βάλω 4G.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.