Internet στο κινητό

, Internet στο κινητόΗ Vodafone πάντα πρωτοπόρος σε θέματα επικοινωνίας, τεχνολογίας και παροχής καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, φέρνει το Internet στο κινητό δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία του Internet απλά, γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με την συγκεκριμένη πρωτοποριακή υπηρεσία, οι συνδρομητές μπορούν κάθε στιγμή της ημέρας, 7 ημέρες την εβδομάδα σε όποιο σημείο και εάν βρίσκονται, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά να:
1. Έχουν πρόσβαση σε όλες τις ιστοσελίδες του διαδικτύου, δυνατότητα ανάγνωσης e-mails και πρόσβαση σε οποιαδήποτε άλλη παρεχόμενη υπηρεσία.
2. Ανατρέχουν σε όποια πληροφορία χρειάζονται στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό χωρίς να χρειάζεται να είναι περιορισμένοι μπροστά στην οθόνη ενός Η/Υ
3. Απολαμβάνουν νέες, αναβαθμισμένες υπηρεσίες περιεχομένου σε συνεργασία με τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες, όπως Google, Youtube, Pathfinder, ebay.

Το νέο πακέτο Vodafone live! Internet Plus παρέχει την πραγματική εμπειρία του Internet μόνο με 3,5€ (με ΦΠΑ) τον μήνα προσφέροντας 1 ΜΒ την ημέρα για πλοήγηση στο Internet και απεριόριστη πρόσβαση στο Vodafone live! οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Το νέο πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
• Μέσω δωρεάν SMS στέλνοντας τον αριθμό 2 στο 2222
• Καλώντας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 13830
• Μέσα από το μενού του Vodafone live!
• Από το δίκτυο καταστημάτων Vodafone ανά την Ελλάδα

Αξίζει να τονισθεί ότι οι συνδρομητές Vodafone μπορούν να απολαύσουν τον κόσμο του Internet σε οποιαδήποτε υπάρχουσα και καινούργια Vodafone live! συσκευή. Παράλληλα, υπάρχουν και τελευταίας τεχνολογίας εξελιγμένες συσκευές, οι οποίες κάνουν ακόμα πιο συναρπαστική την εμπειρία του Internet στο κινητό, όπως οι Samsung i520, Nokia Ν95, Nokia E65. Στα μέσα Νοεμβρίου στην γκάμα θα προστεθεί η συσκευή Nokia 6120 ενώ από τις αρχές Δεκεμβρίου θα διατίθενται αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone Ελλάδος οι Samsung i640, Samsung i560, Samsung i450, Samsung F700 και LG Korona KS20.

Δείτε επίσης:
> Νέα σειρά Havana από Sony Ericsson και Vodafone
> Το νέο Motorola A1200
> Δοκιμή: Asus P535 – PDA & Κινητό

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.