Vodafone Smart 4 Mini, Το δεύτερο “μικρό” της Vodafone

Η Vodafone έχει αποκτήσει fans στην Ελλάδα, μέσω των Vodafone branded smartphone της, κάτι που φαίνεται να ισχύει και στο εξωτερικό. Έτσι ετοιμάζει ένα νέο, Vodafone branded smartphone, με κωδική ονομασία Vodafone Smart 4 Mini. Tο Smart 4 Mini κατασκευάζει η TCT, μητρική της TLC, η οποία έχει αγοράσει το brand name της Alcatel και πρόσφατα παρουσίασε την οκταπύρηνη ναυαρχίδα της, TCL Touch Idol X+.

Το νέο Mini της εταιρίας, φαίνεται να βασίζεται, πάνω στο ήδη υπάρχων Alcatel One Touch M’Pop. Το Smart 4 Mini θα είναι εξοπλισμένο οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης WVGA (800×480 pixels), επεξεργαστή μονοπύρηνο στο 1GHz, WiFi, GPS, HSDPA, microSD θύρα για επέκταση μνήμης και μπαταρία 1400 mAh.

Τέλος η τιμή του κινητού αναμένεται να είναι πολύ μικρή, αρκεί κανείς να σκεφτεί πως το Vodafone Smart Mini, πωλείται προς 89 ευρώ, απευθείας από την Vodafone. Οπότε η τιμή του δεν θα διαφέρει πολύ από του προκατόχου του, ιδίως αν σκεφτεί κανείς πως τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι σχεδόν πανομοιότυπα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Ιανουαρίου 2014 8:00

Σχόλια

  • Πολύ καλό το Vodafone Smart mini.
    Ελπίζω το καινούργιο να χει το κάτι διαφορετικό............!

  • @Geo από την Κίνα χωρίς εγγύηση και με ότι στραβό μπορεί να πάει στις 15-25 ήμερες που κάνει να έρθει. Φυσικά το value for money είναι υψηλά.

  • παιδιά το κινητο το έχω και εχει κολησει στο λογότυπο android . κανω hard reset με το volume up + power button αλλα τιποτα παλι μου βγάζει το λογοτυπο και δεν μπαινει σε recovery mode. εχετε καμία ιδέα?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ρωμανός Νιάνιος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.