Θα αγοράσετε το νέο iPhone 4; Ψηφοφορία

Το νέο iPhone 4 αποκαλύφθηκε και μαζί αναδείχθηκε στον πιο έντονο βαθμό η αιώνια κόντρα μεταξύ Apple fanboys και φανατικών εχθρών του “Μήλου”. Είτε το θα το λατρέψεις, είτε όχι. Είναι ότι πιο όμορφο έχεις δει στη ζωή σου και το θέλεις εδώ και τώρα ή δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί να πληρώσει κάποιος γιαυτό το smartphone; Η γνώμη σας μετράει.

, Θα αγοράσετε το νέο iPhone 4; Ψηφοφορία

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

69 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theocharis

δεν ειναι οτι ειμαι κ ο πιο φανατικος εχθρος, απλα πιστευω οτι με αυτα τα χρηματα υπαρχουν καλυτερες επιλογες 😉
Καλημερα…

ghan

Θα το παρς στισ 24 απο Αγγλια και μπορει να παω εκει στο launch day……!τελειο!!!!!!!!!!!

decoding

Ευτυχώς που δεν θέλουν να το αγοράσουν μερικοί, και θα βρούμε συσκευές εμείς οι υπόλοιποι fans κάπως πιο εύκολα.

avenger

Ψήφισα την τελευταία επιλογή. Προς το παρόν πιστεύω το android έχει μπει πολύ δυναμικά και έχει όλες τις δυνατότητες να παραμείνει σε υψηλή θέση. Όταν με το καλό κυκλοφορήσει και το δουλέψω θα το σκεφτώ αν θα το επιλέξω σαν το επόμενο κινητό μου.

Αντώνης

Εχω κηνιτο..θελω να αγορασω ipad και για iphone βλεπουμε μετα τον χειμώνα

Rapid-eraser

Ωραίο φαίνεται και πολύ promising , θα περιμένω να του ρίξω καμία ματιά σε κάποιο workshop του techblog πριν πάρω οποιαδήποτε θέση σίγουρα…

kapsidi

Προφανώς δεν είναι μπακατέλα 😛
Παρόλα αυτά δε θα το αγοράσω! Προτιμώ το android και θα μείνω με το magic μου μέχρι να μπορέσω να πάρω κάτι καλύτερο με android μέσω επιδότησης…

George

Extes mou irthe to ipad apo agglia….. Kai fusika molis kukloforisei to 4 tha to parw….

Aris

Καταρχήν οι ερωτήσεις δεν είναι σωστά στημμένες, δηλαδή το “όχι” δεν γίνεται να το αντιπροσωπεύει η ερώτηση “Σιγά μην αγοράσω αυτή τη μπακατέλα”…
Επίσης είπαμε οκ, είναι μέσα στα 2 καλύτερα κινητά που θα υπάρχουν στο άμεσο μέλλον. Αλλά μην ξεχνάμε και να μειονεκτήματά του.. (για μένα το ότι δεν εχει ραδιόφωνο είναι μεγάλο μείον, όπως επίσης κι η οθόνη του η IPS η οποία ευαγγελίζονται ότι είναι η καλύτερη που υπάρχει.. δε νομίζω.. βλέπε superAMOLED).

isidorosr20595

Τώρα που είπε ο Aris για μειονεκτήματα, ένα σοβαρό είναι η υποδοχή για micro SIM. Μα τι τον έχει πιάσει τον Jobs; ΌΛΑ τα κινητά έχουν κανονικές SIM εκτός από αυτό (και το iPad).
——————————————————
Εγώ βεβαίως θα το αγόραζα αν είχα λεφτά. Κόσμημα είναι, αλλά θα προτημίσω για αγορά κάτι πολύ πιο μικρό και φθηνό 😉

panagiotisXII

Με το “σιγα μην αγορασω αυτη τη μπαχατελα” δεν συμφωνω βεβαια, παρολα αυτα δεν θα το αγορασω το κινητο οποτε αναγκαστικα θα πατησω σ’αυτην την επιλογη. Οχι γιατι ειμαι πολεμιος της Apple κλπ κλπ, δεν συμφωνω καθολου με αυτα, εξαλλου καταναλωτες ειμαστε και αγοραζουμε οτι θεωρουμε οτι ειναι καλυτερο για εμας και τη τσεπη μας.

Χαρηκα οπως ειπα και αλλου που το ανακοινωσαν τωρα και εδειξαν τις δυνατοτητες του, οι οποιες ειναι παρομοιες με κινητα τα οποια ηδη κυκλοφορουν η θα κυκλοφορησουν συντομα. Ετσι, οντας ερωτευμενος με το Android πια, θα αγορασω το Galaxy S σε κανενα μηνα και εκλεισα απο θεμα κινητου για την επομενη 2ετια. Τελος πιστευω πως μολις ερθει εδω η τιμη του θα ειναι πολυ τσιμπημενη λογω του hyping αλλα και της μοδας που εχει γινει τελευταια και σιγουρα στα ιδια λεφτα παιρνεις κατι ισαξιο και γιατι οχι καλυτερο.

h.n.s

κορυφαιο κινητο αλλα πολυ ακριβο προτιμω το νοκια ν8 και ας φοραει συβιαν ειναι πιο κοντα στην τσεπη του μεσου Ελληνα

*>:>>

Θα προτιμησω την τριτη επιλογη επειδη θελω να ειμαι πιο “μαλακος” στην κριση μου για αυτο το κινητο(Αυτο δεν σημαινει οτι θα το αγοραζα).Δεν διαφωνω εχει πολυ καλα features αλλα η micro SIM και αλλα αρνητικα, με κανουν να μην θελω να το παρω, απλα να το βλεπω.Κατι μου λεει οτι αυτο το κινητο το εβγαλαν οχι για να το εχουμε σαν κινητο( ουτε σαν smartphone), απλα να το βαζουμε σε μια γυαλινη προθηκη και να το στειλουμε σε μουσειο.Αυτο το κινητο βγηκε απλα για να ειναι μια κουκλα που η Apple θα κουναει μπροστα στις αλλες εταιρειες για να τις κανει να ιδρωνουν
Steve Jobs: Νια Νια εμεις εχουμε καινουργιο iPhone με νεο OS και οι fans θα τρεξουν να το παρουν και εμεις θα πλουτισουμε…Νια Νια…

kostas

πρωτη επιλογη με χιλια…θα ειναι το 86ο τηλεφωνο μου,και θα το αγορασω με κλειστα ματια,γιατι νομιζω οτι γενικα το iphone ειναι το καλυτερο κινητο που εχει βγει ποτε,και μιλάω εχοντας αρκετα μεγαλη πειρα.Πρωτο το iphone και μετα android

Antreas Psyntrides

Είναι η αλήθεια ότι ο Steve με εξέπληξε χθες, ωστόσο κρατάω μικρό καλάθι. Μου άρεσε πάντως και εκεί που περίμενα Galaxy S έρχεται αυτό. Ένα 32 άσπρο (αν μου αρέσει γιατί παντού φαίνεται λίγο άσχημο) με μια από αυτές τις “νέες” χρωματιστές θήκες είναι ότι πρέπει. Η microSIM παιδιά δεν είναι τίποτα, κόβεις απλά την κανονική και είσαι οκ. Εκτός και αν θέλεις να αγοράσεις άλλη, τότε άλλο είναι το θέμα 😉 Είχε και τους λόγους του που έβαλε SoC, MicroSIM και άλλα τόσα διαφορετικά έτσι ώστε να κρατήσει το μέγεθος μικρό και την αυτονομία όσο πιο μεγάλη γίνεται με μια μεγαλύτερα μπαταρία… Μην είστε κακοί, και εγώ θα ήθελα πολλά άλλα (Bluetooth filesharing, 64GB/τι τον έπιασε φέτος και δεν τα αύξησε δεν ξέρω, Super AMOLED/Και η IPS καλή φαίνεται αλλά δεν μπορούσε να βάλει Super AMOLED και ράδιο/έπρεπε να υπάρχει) αλλά το νέο iPhone για εμένα είναι ήδη πολύ ψήλα και μην ξεχνάμε ότι το App Store για τώρα είναι το καλύτερο στην κατηγορία του 🙂

ioannis

Eννοείται ότι θα το αγοράσω. Και εννοείται ότι όσο ενθουσιασμένος κι αν είμαι θα ενθουσιαστώ ακόμη περισσότερο από το επόμενο iPhone(ίσως iPhone 5). Βλέπετε οι Applemen έχουν έναν μοναδικό τρόπο να μας κάνουν να πστεύουμε ότι το τελευταίο τους επίτευγμα είναι το πιο επαναστατικό προϊόν της αγοράς…και δεν έχουν και απόλυτο άδικο. Εγώ θα το πάρω γιατί έχω 3G και όσο περιμένω μ’ αυτό πέφτει κατακόρυφα η αξία του. Οπότε το πουλάω τώρα για να πάρω (τον Αύγουστο μάλλον) το iPhone 4.
Και για να μη λέμε και ψέματα, το iPhone 4 θα μπορούσε να έχει 2-3 ακόμη features αλλά τότε δεν θα είχε νόημα να βγάλουν κι άλλο iPhone. Προσωπικά για να απογειωθεί θα ήθελα Wireless Sync, ένα multi touch πλαίσιο στο πίσω μέρος και βιντεοκλήσεις υποστηριζόμενες από όλες τις συσευές μέσω 3G.

George

ψηφησα το πρωτο αν και δυσκολο να το παρω γιατι πληρωνω ,μεχρι του χρονου το satio.εφχαριστως θα το αγοραζα μιας και θεορω ακομα και το πρωτο iphone καλητερο απο το σατιο..

george

παιδια διαβασα οτι η αρχικη τιμη του iphone θα ξεκιναει απο 200δολαρια τα 16 γβ.κατα ποσο ισχυει αυτο μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες?

giannis

Αν δε δω XPERIA μέχρι τα Χριστούγεννα με μεταλλικό κάλυμμα στις ίδιες διαστάσεις και με χαρακτηριστικά ανταγωνιστικά του IP4 τοτε ναι θα είναι το επόμενο μου κινητό!

Προς το παρόν ΠΕΡΙΜΕΝΩ

avenger

@george
Όπως αναφέρει και το άρθρο εδώ: https://techblog.gr/mobile/iphone-4-official-9576/
οι τιμές είναι με συμβόλαιο στην Αμερικάνικη ΑΤ&Τ. Εδώ λογικά να το περιμένεις αρκετά πάνω από τα 500 ευρώ.

Spyroscesarsc

@george 200 με διετές συμβόλαιο πάντα! στην ψηφοφορία εγώ ψήφισα το “σιγά μην πάρω αυτή την μπακατέλα”. 😛 Βασικά, όχι τόσο γτ είναι μπακατέλα, αλλά γιατί δεν αγοράζω(προσπαθώ τουλάχιστον) made in USA products. πάντως αν μου δείνανε ένα κινητό τζάμπα, θα διάλεγα στην σειρά: Galaxy S, Desire, N8, iphone 4.

Παντελής

Ποιος iphone ρε παιδιά??? Galaxy S δαγκωτό!!! To iphone το θεωρώ απάτη για τα λεφτά του σε σχέση με αυτά που προσφέρει, ειδικά τα προηγούμενα μοντέλα γιατί αυτό δεν το έχουμε δει ακόμα, ούτε τιμή ακριβώς ξέρουμε. Ένα καλό είχε το iρhone που ξεχώριζε και αυτό ήταν οθόνη. Τώρα όμως ούτε εκεί θα ξεχωρίζει.

***george η τιμή που είδες είναι για 2 χρόνια συμβόλαιο κτλ. Άμα είχε μόνο 200 δολάρια θα το έπαιρνα κι εγώ.

BHacker

Το θέλω! Στα δικά μου μάτια φαίνεται τέλειο. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω αγοράσει το HTC Desire, αν μπορέσω να το πουλήσω γύρω στα 420 euro, θα αγοράσω σίγουρα το νέο iPhone.

*Ενδιάφερεται κανείς για Desire;

Ben

@Spyroscesarsc
Γιατί να μην το αγοράσεις? Made in People’s Republic of China είναι!

DIONYSHS

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΕΜΤΕΜΒΡΙΟ…..ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΡΩΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ “ΚΡΥΦΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΑ”.

*>:>>

Εγω ενδιαφερομαι για Desire αλλα μαλλον θα χτυπησω ή τον γαλαξια (Galaxy S) ή το νεφελωμα (Wave)

konstantinos

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ?

konstantinos

ΑΝΤΕ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ UNBOXING KAI ENA HANDS ON ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ 3GS

Iakovos

@George

Καλως ηρθες στο ipad club 🙂 Ανυπομονω να αποκτησω το νεο επιτευγμα. Εδωσα το 3GS σημερα, και πλεον περιμενω. Μεχρι να ερθει το καινουργιο, οποτε θελω θα παιζω με το 2G το οποιο δεν δινω με τιποτα! Αναμονη λοιπον…για ενα γλυκο καλοκαιρι..ελπιζοντας πως ο Σεπτεμβρης…δε θα ειναι τοσο μαυρος οσο ακουγεται…

Ben

Λένε ότι το iphone4 μοιράζεται τον ίδιο επεξεργαστή με το Samsung Wave. Τον Α4 τον κατασκευάζει η Samsung (γνωστό αυτό) και απ’ ότι φαίνεται τον κρατάει και για τον εαυτό της. Ο επεξεργαστής του Wave ονομάζεται S5PC110A01 και χρονίζει στο 1GHz.

Spyroscesarsc

@Ben, το made in Monarchy(σαφώς στην κίνα δεν υπάρχει πραγματική δημοκρατία, αλλά μοναρχία-δικτατορία) of China δεν με πειράζει. Αν και η Foxconn που φτιάχνει το iphone δεν είναι και εταιρία-πρότυπο και οι εργάτες συνέχεια “αυτοκτονούν” λόγω της πίεσης, με ενοχλεί περισσότερο το ότι η μαμά apple είναι αμερικάνικη… ‘Οσο λιγότερα προ’ι’όντα αγοράζεις από το america τόσο καλύτερα! 🙂

pollo91

Παντως στο podcast του cnet ειπαν πως η κεραια ειναι ενα προβλημα γιατι δεν πρεπει να ερχεται σε αμεση επαφη με το δερμα…για ευνοητους λογους!!

πσ. στο iphone μπορεις να εχεις fm radio??? απο ποτε;

Ben

@pollo91
Πάρα πολύ σωστό! Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν είπε ότι το μεταλλικό πλαίσιο χρησιμοποιείται σαν κεραία. Λέτε γι’αυτό να μην συνδέονταν στο WiFi??? Απορροφούσε το σήμα το σώμα του?

Ben

Ορίστε και όλο το Keynote του Steve Jobs.
https://events.apple.com.edgesuite.net/1006ad9g4hjk/event/index.html
Φυσικά πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το QuickTime player.

jimv26

Είχα καταλήξει στο Desire,αλλά είδα τώρα το iphone 4 και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω..Βέβαια θα περιμένω να το δω,να το επεξεργαστώ και θα τέλος θα αποφασίσω, γι’αυτό επέλεξα την τελευταία επιλογή..

Spyroscesarsc

Στα μεταλλικά μέρη, είμαι αντίθετος. ‘Οσο κύρος και να δίνουν, είναι πάντα καλοί αγωγοί του ηλεκτρισμού, μαγνητίζονται κτλ… το λέω εδώ και καιρό και όχι τώρα που βγήκε το iphone 4 με μεταλλικά μέρη: Χίλιες φορές ένα καλό πλαστικό παρά μεταλλικά μέρη και μεταλλικά σώματα.
Ben, το Wave νομίζω έχει επεξεργαστή Samsung Cortex A8 στο 1GHz, ίδιον με αυτό του Galaxy S. Και νομίζω πως οι Α8 είναι ανώτεροι των Α4.

Fadasma

Καλό το hardware. Αν έτρεχε android θα το αγόραζα 😀

Ben

@Spyroscesarsc
Ναι, το τσιπάκι (επεξεργαστής) του Wave (S5PC110A01) έχει πυρήνα τον ARM Cortex A8 (1GHz), τον ίδιο πυρήνα με τον επεξεργαστή Α4 του iphone και του ipad.

ΝouSou

Δηλαδή αν κάποιος θεωρεί οτι αν αγοράσει κάποιο smartphone εκτος του iphony τότε αυτομάτως το θεωρεί μπαχατέλα. Τότε…Σιγά μην αγοράσω αυτή τη μπακατέλα. ; )

akis

Πότε περίπου έρχεται Ελλάδα???

Λευτέρης

@Spyroscesarsc Συμφωνώ ! Galaxy S και τα μυαλά στα κάγκελα. Περιμένω -_-

Spyroscesarsc

Πάντως, ούτε το Galaxy S θα πάρω, γτ χρειάζομαι qwerty στο κινητό… Αν βγει Galaxy S Pro σε λογική τιμή, και έχω euros μάλλον θα το τσιμπήσω(μετά τον Φεβρουάριο, να έχει πέσει λίγο η τιμή)… Αλλιώς κάποιο mid-range Android με qwerty από άλλη εταιρία ή ένα από τα 2 κινητά με Bada και qwerty (mid-range κατηγορίας επίσης) που περιμένουμε από την Samsung…
Αλλά και με το OmniaPro να μείνω δεν πειράζει. 800MHz, 5MP με dual led, μπαταρία 1.500άρα, 3.5″ AMOLED 800×480…. Είναι ακόμα στο game νομίζω! 😀

yiannis pazouros

για μένα η κίνηση για παρουσάση της micro SIM είναι το μέλλον
θα δείτε όλα τα κινητά ότι θα γίνουν με αυτή από δώ και πέρα..
σιγά σιγά
όπως τότε το 2010 με την οθόνη,σήμερα αν δεν είναι αφής δεν μας κάνει
το νέο iphone είναι για μένα απλά το μέλλον και σύντομα θα γίνει δικό μου

Konstantinos

iLOL

geov

Πιστεύω πως δεν είναι το καλύτερο smartphone κι ούτε είναι μπακατέλα! Σίγουρα θα μου αρέσει αλλά δεν θα το αγοράσω! Ως απάντηση λοιπόν θα δώσω την τρίτη…

Spyroscesarsc

Σωστός ο geov! Βασικά είναι ένα από τα top5 κινητά του 2010 χωρίς να υπάρχουν όμως Νο1/2/3/4/5… Σίγουρο στο TOP5 είναι και τα Galaxy S και N8, και τις άλλες δύο θέσεις τις αφήνω για κινητά που ίσως δεν είδαμε ακόμη γιά τα εξαιρετικά Wave και Desire. Αλλά υπάρχουν και πολλά ακόμα που είναι πάρα πολύ καλά κινητά και δεν υστερούν σημαντικά απέναντι στα Top5…

kostis

συμφωνώ με τον geov! Δεν είναι το καλύτερο smartphone. Στην αγορά υπάρχουν πολλά και καλά κινητά (Galaxy S, Desire κ.α.). Η αγορά έχει γεμίσει με καλά κινητά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός. Το τέλειο κινητό δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα….

Stelios P. H.

Μέχρι 300 γιούρια δίνω το πολύ για καινούριο, όπου, όποτε το βρω…
Τη θαυμάζω την Apple αλλά πιστέυω πως με την τιμολογιακή πολιτική σε ΟΛΑ της τα προϊόντα μας κοροϊδεύει ασύστολα. Γιαυτό πάρά το ότι γουστάρω τα προϊόντα της και το ότι είναι must στο χώρο μου (είμαι γραφίστας), δεν έχω αγοράσει oύτε το φθηνότερο ipod… Επίσης, μισώ τη Vodafone και τη Wind (cosmote δεν εχω δοκιμάσει) και νταβατζιλίκια για ανύπαρκτα service δεν δίνω!
Aν ζούσα σε άλλη χώρα ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράματα…

Κωνσταντίνος Κ

Δεν είναι και τόσο προτώτυπο πια!περίμενα πολύ καλύτερα πράγματα!και το αντιπαθώ εντελώς…τώρα κατάλαβα ότι είναι ακόμη πιο άρχηστο!αν κάνει 200 σε διετές συμβόλαιο…τότε πόσο θα κάνει χωρίς; επίσης είναι πολύ πίσω τεχνολογικά!αν θέλει να του κρατήσει του Jobs για καιρό,θα έπρεπε να είχε σκεφτεί τουλάχιστον τον επεξεργαστή Α9(και όχι Α4) ή διπύρινο που βγαίνουν στο τέλος της χρονιάς! εδώ τώρα θα βγούν κινητά με 1.3 και 1.5 Ghz και 1080p και τώρα μας δείχνει και καλά πρωτοπόρος που έβγαλε 720p;
έλεος…αλλά πραγματικά χωρίς παρεξήγηση…πολλά ζώα θα τρέξουν να το πάρουν…τζάμπα λεφτά ρε!!!

Κωνσταντίνος Κ

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3275

Το ρίχνει το Galaxy S…θέλετε δε θέλετε!

Κωνσταντίνος Κ

εννοώ ότι οτ Galaxy S ρίχνει το Iphone 4. διότι αν δείτε τα Specs θα δείτε πιο είναι καλύτερο!
Σημείωση: Και το Galaxy S έχει οθόνη από γυαλί που δεν γριατσουνιέται.

*>:>>

Οντως η οθονη του Galaxy S ειναι πολυ καλη και δεν γραστουνιεται.Η μονη ενσταση μου με αυτο το κινητο ειναι η ελλειψη φλας (Στην καμερα) και το καλλυμα απο πισω (Το πλαστικο που εχει στην πλατη μαζευει πολυ ευκολα δαχτυλιες).Συμφωνω οτι το νικαει το iPhone 4 (Δεν θελει και ιδαιτερη προσπαθεια)

PS: Η Apple εχει πλειοψηφια πελατων geeks, fans,διασημους που δεν ξερουν να τα χρησιμοιουν,και διαφορα αλλα σκυλακια της apple τα οποια παιρνουν τα προιοντα της χωρις να ξερουν γιατι τα αγορασαν.

PS: Να για τι η Apple και o Steve Jobs με τρομαζουν:
https://www.cracked.com/article_18377_5-reasons-you-should-be-scared-apple.html

Κωνσταντίνος Κ

συμφωνώ απόλυτα φίλε μου 🙂

Nikolas

Παιδιά στα Public έχουν διαγωνισμό που κληρώνουν 4 iphone 4!!!!!! Τον είδατε;;;;
https://promo.public.gr/iphone4/?utm_source=Home&utm_medium=Main%2BBanner

Petran

Έχω το 3Gs και παώ σίγουρα για το 4!
Πόσα λέτε να “πιάνει” το iPhone 3Gs 32GB black? (χωρίς καμία γρατσουνιά + δερμάτινη θήκη vaja)

Spyroscesarsc

Νόμος ζήτησης αγοράς! Πόσοι πουλάνε τα iphone τους από τότε που ανακονώθηκε το 4? Πόσοι θέλουν ένα μεταχειρισμένο iphone 3GS όταν έχει βγει το 4? Λογικά η μεταπωλιτική αξία των 3GS θα πρέπει να έχει κάνει limit down τις τελευταίες μέρες…

ΓΙΩΡΓΟΣ

δεν έχω εμπειρία απο iphone , μου αρέσει θα το ήθελα αλλά με χαλάνε κάποια πράγματα προσωπικά που τα έχω σε κινητό 120 ευρώ

όπως θα μπορώ να λαμβάνω και να στέλενω δεδομένα με bluetooth.??

μετρητή χαρακτήρων και αναφορές θα μπορώ να έχω στα sms??

ραδιόφωνο θα βάλλουν?

βρε παιδιά κάτι από τα παραπάνω θα έχει το νέο iphone η η έκδοσή ios4 ???

panagiotis

καλό gaget για επίδειξη , τίποτε παραπάνω.

panagiotis

ειμαι ΠΟΛΥ ..ΠΟΛΥ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ HTC HD2
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ..

Δημήτρης

Εγώ πάλι είμαι φανατικότατος της apple.Έχω iphone και laptop και τα θεωρώ πολύ ανώτερα των άλλων. Θα προσπαθήσω με την επιδότηση να το πράω το iphone 4 και εννοείται θα λάβω μέρος και στο διαγωνισμό του public.

manolis44

Εμενα ποτε δεν μαρεσε το αϊφον γιατι δεν εχει δυνατα ηχεια οταν ειχα ενα αϊφον παλια οι φιλη μου με κοροιδευαν που ειχανε κατι κινητα οπως το νοκια χ3 και σονυ ερικσσον νταπληγιου 395 και τωρα που εχω νοκια χ6 ειμαι πολυ ικανοποιμενος και δεν με κοροιδευουν πια οι φιλη μου γιατι εχω με δυνατα ηχεια ετσι ψηφισα Σιγα μην αγορασω αυτη τη μπακατελα.

bill_dep

παιδια μην το παρετε.. ειναι μαπα.. αισχος αιδια σκετη…
ειναι τραγικο αθλιο και ακριβο….
μην το παρει κανεις μεχρι να το παρω εγω…
μετα καντε οτι θελετε… χαχαχα
ειναι το καλυτεροοοοοοοοοοο!!!!!!!!

Spyroscesarsc

Οκ! Εγώ για να σιγουρευτώ ότι θα το προλάβεις, δεν θα το πάρω καθόλου! 😀

cooldude8100

pote erxetai sthn ellada???

bill_dep

9/2010 mou eipan…

Αντωνης

Apla to iPhone 4 einai wraio alla polu akrivw einai tha perimenw ligo mhpws Kai Pesei h timh tou Kai pisteuw pws den uparxei kalutero kinito apo auto

Justin

Εγω το περιμενω 20 αυγουστου να ερθει στη χωρα μας γι αυτο επειδη εχω βαρεθει το pixon 12 το πουλαω.οποιος ενδιαφερεται μπορει να επικοινωνησει μαζι μου στο e-mail μου :alexheroe@gmail.com

ΔΜ

manolis44 -> To kalytero comment ever ! Milame lithika sta gelia molis to diavasa !
fovero. (gia plaka to egrapses etsi? gia na gelasoyme?)

ΔΜ

Ektos twn allwn pedia valte kinito me amoled othoni (i otidipote alli othoni) dipla sto iphone kai pexte ena video ipsilis analyshs …… afoy to deite meta peite moy an einai idea moy oti to iphone den sigrinete oyte gia plaka.
Den xerw mpori namin vlepw kala ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.