Τι δοκιμάζαμε σαν σήμερα, Ιανουάριος 2010

Για να θυμόνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Τι δοκιμάζαμε πριν από 12 μήνες εδώ στο Techblog. Μεταξύ άλλων είχαμε στα χέρια μας το πρώτο Motorola Milestone το οποίο αναδείξαμε μέσα από τις εντυπωσιακές (για την εποχή λειτουργίες του) κάνοντας το όνομα Moto πιο αγαπητό στους Έλληνες φίλους της τεχνολογίας.

Διαβάσετε τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που είχαμε τότε για αυτά τα κινητά πατώντας στο link με το όνομά τους.

Motorola Milestone εναντίον iPhone 3GS, 28/01/2010

Motorola Milestone hands-on, 28/01/2010

Samsung Blue Earth, 13/01/2010

Επεξεργάστηκε την 25 Ιανουαρίου 2011 12:40

Σχόλια

  • Πολυ καλη αυτη η κοντρα , και οπως παντα ο Κωστας λεπτομερής σε ολα.
    Αξιζει να βλεπουμε τετοια βιντεακια να θυμηθουμε τα παλια οπως ειπες.
    Και του χρονου με νεα λοιπον...

  • Σωστό point πάντως για το samsung blue earth.. Το θυμάμαι! τα βιντεάκια σου είναι χρήσιμα και διαχρονικά! Μη μας αφήσεις ποτέ!:)

  • Ευχαριστω πολυ Κωστα γιατι μεσα απ' αυτη την παρουσιαση αποφασησα να παρω το MILESTONE..εμενα με βολεψε πολυ σαν συσκευη γιατι κανει αυτα που θελω. και αν ερθει στην Ελλαδα το ATRIX θα το παρω κι αυτο!!!!!

  • και ακομα ενα χρονο μετα περιμενουμε την 2.2 για το milestone. "κάνοντας το όνομα Moto πιο αγαπητό στους Έλληνες φίλους της τεχνολογίας." δν νομιζω κωστα

  • george, με την 2.0 κυκλοφόρησε το Motorola Milestone. Τότε δεν υπήρχει καν ένδειξη για την 2.2 ούτε και δέσμευση της εταιρείας για αναβάθμιση. Το θέμα της αναβάθμισης είναι άλλο και άλλο η ερμηνία της πρότασης "κάνοντας το όνομα Moto πιο αγαπητό στους Έλληνες φίλους της τεχνολογίας".

    Και η ερμηνία είναι η εξής: Ιανουάριος 2010 το πρώτο κινητό με Android 2.0 και το πρώτο της Motorola γενικά με Android. Μιας Motorola που είχε χαθεί στην Ελλάδα μέχρι τότε και δεν είχε καμία παρουσία στα smartphones. Επίσης μια WIND που δεν έδωσε καμία σημασία σε αυτό το μοντέλο (το είχε φέρει αποκλειστικά) και εμείς στο Techblog ψάξαμε το βρήκαμε, το φέραμε από το Expansys και ανακαλύψαμε τις super δυνατότητές τους. Όσοι έχουν αγοράσει το Milestone από τότε, ακόμα πίνουν νερό στο όνομά του. Διαβάζω και το σχόλιο του Νίκου παραπάνω, είναι ενδεικτικό.

  • απο τα κορυφαια αλλα για την εποχη τους οπως πολυ σωστα λες κωστα με το 3gs που εχω τωρα και ακομα κλαιω το milestone τουλαχιστον για τις δυνατοτητες του

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.