WhatsApp: Δοκιμάζει βιντεοκλήσεις στο Android app

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των native Mac OS και Windows apps, το δημοφιλές messaging app που ανήκει στο Facebook, φαίνεται πως ετοιμάζει ένα ακόμη feature που το ζητάνε πολλοί. Πρόκειται για τη δυνατότητα συνομιλίας μέσω βιντεοκλήσης.

Η τελευταία beta έκδοση του Android δείχνει μια επιλογή για βιντεοκλήση όταν προσπαθείς να καλέσεις κάποιον. Προς το παρόν η συγκεκριμένη δυνατότητα δεν δίνεται σε όλους ενώ σε κάποιους εμφανίζεται το μήνυμα “Video Calling is unavailable at this time”. Άλλοι ωστόσο αναφέρουν ότι πραγματοποιούν κανονικά βιντεοκλήσεις.

Το νέο χαρακτηριστικό βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση και υποθέτουμε ότι δεν θα καθυστερήσει να γίνει διαθέσιμο στους χρήστες (όχι μόνο του Android). Υπενθυμίζουμε ότι τέλη Μαρτίου του 2015 έγιναν διαθέσιμες οι φωνητικές κλήσεις στο Android και λίγο αργότερα ακολούθησε το iOS.

Το WhatsApp έχε καταφέρει να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες μηνιαίως ενώ καθημερινά Facebook Messenger και WhatsApp μαζί, αποστέλλουν 60 δισεκατομμύρια μηνύματα.

Πηγή

Σχόλια

  • και σε pc να μπορουμε να κανουμε τα ιδια χωρις να εχουμε ανοιχτο το wifi στο κινητο

  • Καιρός ήταν να βάλει κα βίντεο κλήσεις εξ άλλου δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς λόγο ανταγωνισμου εγώ το χρησιμοποιώ από τότε που υπάρχει και είναι από τα καλύτερα messengers που υπάρχουν και σε κλήσεις είναι κορυφή έχει την ποιο καθαρή και δυνατή κλήση σε σχέση με όλα τα άλλα μεγάλα mesengres που έχω. Στα πολύ υπέρ κάτι που δεν ξέρουν αρκετοί είναι ότι στην κλήση καταναλώνει τα ποιο λίγα mb από όλα τα υπόλοιπα . Αν και εδώ και έναν μήνα μου κάνει νερά και πολλές φορές δεν μου έρχονται κλήσεις και μηνύματα αλλά πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να μου έρθουν . Όπως και ένα έχει για εμένα είναι νούμερο ένα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.