Τα Wiko smartphones ήρθαν Ελλάδα και στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα 4G Smartphones Wiko UFeel, το Wiko Tommy και το Wiko Freddy της γαλλικής Wiko Mobile φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες που είχε το Techblog από τον περασμένο Ιανουάριο!

Wiko UFeel σε Space Grey με τιμή 199 ευρώ

Το Wiko UFeel, με οθόνη 5 ιντσών, επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει το Smartphone στο δικό του προφίλ, κάνοντας ακόμα πιο προσωπική την εμπειρία χρήσης, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσει μέχρι και 5 δράσεις για γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες του εφαρμογές, στις λειτουργίες που χρησιμοποιεί περισσότερο ή για κλήση στα αγαπημένα του πρόσωπα. Επίσης, με το Wiko UFeel μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει μέχρι και 5 διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα, για 5 προσαρμοσμένες χρήσεις.

Wiko Tommy σε Black, Bleen και Pink και τιμή 149 ευρώ

Τα Smartphones Wiko Tommy και Wiko Freddy συναρπάζουν με την ποικιλία των μοντέρνων χρωμάτων τους, μπορούν να συνδυαστούν με «έξυπνες» θήκες που συνοδεύονται από ειδικό application, για να μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει ακόμα πιο εύκολα στην καθημερινότητά του. Είναι εξοπλισμένα με οθόνη 5 ιντσών, κάμερα 5MP για το Wiko Freddy και 8MP για το Wiko Tommy, ενώ υποστηρίζουν και άμεση πρόσβαση σε ειδοποιήσεις και απευθείας απάντηση στις κλήσεις.

Wiko Freddy σε Black, White και Rubi Red και τιμή 109 ευρώ

Επεξεργάστηκε την 27 Ιουνίου 2017 16:07

Σχόλια

  • απατά προβλέπω να πηγαίνουν.... γιατί να προτιμήσει αυτά κάποιος έναντι των πιο γνωστών εταιρειών?

  • Δεν βλέπω να αναφέρεται χαρακτηριστικά που σημαίνει ότι απλά προμοταρεται και ουσιαστικά βεβαίως και δεν αξίζει η αγορά τους.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.