Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε ένα LG Optimus L7

Μεγάλος διαγωνισμός Techblog με δώρο ένα LG Optimus L7 προσφορά της LG Electronics Hellas. Κάντε δικό σας το νέο Optimus L7 με minimal σχεδιασμό που έρχεται μέσα από τη νέα σειρά L-Style smartphones της LG. Το Optimus L7 ξεχωρίζει με τη μεγάλη οθόνη 4.3 ιντσών, την κάμερα 5 Megapixel αλλά και την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 2 με 8 Ιουλίου και ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο ένα LG Optimus L7 θα πρέπει να αφήσετε απλά ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο και να κάνετε like στο Fan Page του Techblog.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 στις 20:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page του Techblog. Καλή επιτυχία!

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:46

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.