Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε ένα smartphone MLS IQTalk

Διαγωνισμός Techblog με δώρο ένα MLS IQTalk προσφορά της MLS Πληροφορική. Το IQTalk έρχεται με το ελληνικό πακέτο λογισμικού MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) με εφαρμογές για πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, αποστολής SMS και Email με φωνητικές εντολες αλλά και το λογισμικό πλοήγησης Talk&Drive με χάρτες Ελλάδας και Κύπρου και φωνητική πλοήγηση. Κάντε δικό σας το smartphone που σας καταλαβαίνει και μιλάει ελληνικά!

update: Τρίτη 28 Αυγούστου 19:05
Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 στις 19:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page. Καλή επιτυχία!

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:44

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.