WIND: Τα συμβατά 5G smartphones για το δίκτυο της

, WIND: Τα συμβατά 5G smartphones για το δίκτυο της

Η WIND ανακοίνωσε την πλήρη γκάμα όλων των πιστοποιημένων 5G Smartphones στο δίκτυο της. Με την προσθήκη και των iPhone 12 της APPLE συνολικά έχουν πιστοποιηθεί 7 Brands (Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei, Oneplus, TCL, Realme) και συνολικά 29 μοντέλα από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή της αγοράς.

Η εταιρεία ενισχύει συνεχώς το δίκτυο της με σκοπό να υποστηρίζει όλες τις ανάγκες των πελατών της στον σύγχρονο κόσμο της επικοινωνίας. Επενδύει στις νέες τεχνολογίες με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους συνδρομητές της ώστε να απολαμβάνουν αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των 5G Smartphones που διαθέτει σε όλα τα κανάλια πώλησης και είναι έτοιμη να υποδεχτεί κάθε νέα συσκευή στο 5G δίκτυό της.

Οι διαθέσιμες πιστοποιημένες συσκευές 5G είναι:

APPLE

iPhone 12 mini
iPhone 12
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max

SAMSUNG

Samsung Note 20 Ultra
Samsung Galaxy Ζ Fold 2 5G-F916
Samsung Glx S20 FE 128GB 5G DS-G781
Samsung Galaxy A42 5G-A426
Samsung Glx S21 5G 128GB-G991
Samsung Glx S21+ 5G 128GB-G996
Samsung Glx S21 Ultra 5G 128GB -G998
Samsung Galaxy A32 5G 64GB-A326
Samsung A52 5G
Samsung S20 Ultra

HUAWEI

Huawei P40
Huawei P40 Pro

XIAOMI

Xiaomi Mi 10 Lite 5G 128GB
Xiaomi Mi 10 5G 128GB
Xiaomi Mi 10 Pro 5G 128GB
Xiaomi Mi 10T 5G 128GB
Xiaomi Mi 10T Pro 5G 256GB
Xiaomi Mi 10T Lite 5G 128GB
Xiaomi Redmi Note 9T 5G 128GB
Xiaomi Mi11
Xiaomi Mi11-lite
Xiaomi Mi 10
Xiaomi Mi 10 Pro
Xiaomi Redmi Note 9T
Xiaomi Poco F3 5G 128GB

REALME

Realme 7

TCL

TCL 10

ONE PLUS

Oneplus N10

WIND 5G

Τα 5G Smartphones που έχουν πιστοποιηθεί είναι διαθέσιμα στα καταστήματα WIND, αλλά και online στο www.wind.gr σε τιμές που ξεκινούν από €239 αλλά και δωρεάν στα προγράμματα WIND ONE και WIND Business, ενώ όλα τα 5G Smartphones μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ νέας γενιάς.

Διαθέτοντας μια 5G συσκευή, πιστοποιημένη στο δίκτυο WIND, όλοι οι συνδρομητές της εταιρείας, ιδιώτες κι επιχειρήσεις, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο 5G, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση κι ανεξαρτήτως προγράμματος (συμβόλαιο, καρτοσύνδεση, καρτοκινητή).

Το 5G δίκτυο της WIND είναι διαθέσιμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι μέγιστες ταχύτητες ξεπερνούν το 1Gbps.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Εγώ αυτό το πράγμα με την πιστοποίηση ακόμα δεν το έχω καταλάβει πως ακριβώς λειτουργεί… Από την ώρα που έχει κάποιος συσκευή η οποία έχει δυνατότητες 5G, γιατί ακριβώς να πρέπει να πάρει αυτή την πιστοποίηση απο την κάθε εταιρία κινητής; Πρακτικά τι, απλά δίνουν “άδεια” σε συγκεκριμένες συσκευές μόνο να λειτουργούν με 5G; Δηλαδή το OnePlus N10 που είναι το πιο φθηνό της εταιρίας θα μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυα 5G ενώ εγώ που έχω το 8Τ όχι;

SUPS 👨‍⚖️

δοκιμασε να βαλεις τη καρτα sim σου σε πιστοποιημένο κινητο και να ενεργοποιηθει εκει το 5G…Πετυχαινει σε πολλους αυτο.

harrisxx

Ναι, καλά τα κόλπα αλλά καλύτερα θα ήταν να μην χρειάζονται και να έκαναν σωστά την δουλειά τους οι εταιρείες/πάροχοι… και εγώ ακόμα περιμένω την Vodafone για το Oneplus 8 pro μου.

Last edited 2 years πριν by harrisxx
Jo

Και εγώ με pixel 5 τίποτα σε καμία εταιρεία δεν έχει 5g

Κωνσταντίνος

Κάτοχος Pixel 5, το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασα να βάλω την κάρτα σε Note 20 Ultra αλλά δυστυχώς δεν ενεργοποιείται.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Στα συμβατα τηλεφωνα της Samsung ειναι και το Note 10+, 5G που δουλευει κανονικοτατα με Wind 5G

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Χρήστος

Τρελό marketing. Κράζω wind, cosmote, vodafone. Μου είπαν πως πρέπει να γραφτεί κώδικας και να πουλάνε φυσικά τα μοντέλα αυτά τα καταστήματά τους ώστε να έχουν πρόσβαση οι τεχνικοί τους. Σαν προγραμματιστής ο ίδιος δεν το αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της απάτης. Μέχρι και το 4G+ ακόμα και αυτοδημιουργητο κινητό έπιανε φουλ απόδοση, χωρίς γιατί και πως.

Θοδωρής Χ.

Στα κινητά που πήραν πιστοποίηση, συμπεριλαμβάνονται και αυτά που δεν έχουν αγοραστεί από κατάστημα του εκάστοτε παρόχου; Aν, π.χ., αγοράσω το TCL 10, από Skroutz, θα λειτουργεί στο 5G δίκτυο της Wind ή θα πρέπει να το προμηθευτώ από κάποιο κατάστημα της, ώστε να μπορέσει να ενεργοποιηθεί?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones 5G Apple iPhone

Kuo: Το μόντεμ 5G της Apple θα κάνει το ντεμπούτο του το 2025

Η Αpple θα αρχίσει να χρησιμοποιήσει το τσιπ μόντεμ 5G που έχει σχεδιάσει η ίδια από το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Software COSMOTE COSMOTE 5G 5G

COSMOTE CHRONOS: Η εφαρμογή που αξιοποιεί τις τεχνολογίες του αύριο για να «δώσει ζωή» στην ιστορία μας

Η εφαρμογή COSMOTE CHRONOS αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής και επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν το μεγαλείο της Ακρόπολης, όπως ήταν στην εποχή της ακμής της.

Reviews Redmi Note 12 Pro+ 5G Hands-on

Redmi Note 12 Pro+ review: Κορυφαίο Mid-Ranger

Κρατάμε στα χέρια μας το τούμπανο Mid-Ranger “Redmi Note 12 Pro+ 5G” και μείναμε ενθουσιασμένοι με την οθόνη, την κάμερα 200 Megagpixel και τη μπαταρία που φορτίζει με 120W!

Reviews Samsung Galaxy A54 Hands-on

Samsung Galaxy A54 5G review: Δυνατός παίκτης

Κρατάμε στα χέρια μας και δοκιμάζουμε το νέο Samsung Galaxy A54 5G με τριπλή κάμερα 50 Megapixel και μεγάλη μπαταρία 5000 mAh.