Windows Live Messenger, Έρχεται στο iPhone η επίσημη εφαρμογή

Μέχρι σήμερα, όσοι χρησιμοποιούσαμε τον λογαρισμό μας στο Windows Live Messenger μέσω του iPhone εξυπηρετούμασταν (μια χαρά) με το eBuddy ή το Parlingo. Σύντομα όμως η Microsoft θα κυκλοφορήσει official application και για όλου εμάς. Από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο Steve Ballmer, CEO της Microsoft Corp., αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά του Windows Live Messenger η οποί θα είναι διαθέσιμη και για το iPhone.

Messenger για δημοφιλή smartphone: Πλέον μπορείτε να έχετε το Messenger σε Windows phone, iPhone και άλλα κορυφαία smartphones. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις επαφές σας, καθώς και στα social updates σας, θα μπορείτε να ξεκινήσετε μία συνομιλία, να μοιράζεστε φωτογραφίες και να ενημερώνετε το status σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

, Windows Live Messenger, Έρχεται στο iPhone η επίσημη εφαρμογή

Τα νέα χαρακτηριστικά για την έκδοση σε PC
– Βίντεο-συνομιλία (video chat) υψηλής ανάλυσης (high definition): Ο νέος Messenger προσφέρει πλέον τη δυνατότητα βίντεο-συνομιλίας (video chat) υψηλής ανάλυσης σε πλήρη οθόνη (full-screen). Επιπλέον, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μία βίντεο-συνομιλία και ταυτόχρονα να παίζετε ένα παιχνίδι, να ανταλλάσσετε φωτογραφίες ή να κάνετε chatting.
– Ενσωμάτωση αποτελεσμάτων αναζητήσεων μέσω του Bing: Η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων αναζητήσεων μέσω του Bing καθιστά ευκολότερη την προσθήκη φωτογραφιών και βίντεο από όλο το διαδίκτυο, χωρίς να απαιτείται έξοδος από το παράθυρο συνομιλίας.
– Messenger Connect: Επιτρέπει σε οποιοδήποτε website να ενσωματώσει το Messenger, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε και να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους φίλους που έχετε στο Messenger. Έτσι, οι φίλοι σας μπορούν επίσης να λαμβάνουν ενημερώσεις από εκεί μέσω του Messenger, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν επιπλέον λογαριασμούς και δίκτυα.
– Οι Σημαντικότερες Στιγμές των Φίλων σας: Αυτή η νέα προβολή με social updates έχει σχεδιαστεί γύρω από τις «αγαπημένες» σας επαφές, ώστε οι ενημερώσεις τους να έχουν πάντα προτεραιότητα.
– Ενιαία λίστα επαφών: Από τη στιγμή που όλα αυτά τα δίκτυα και οι ενημερώσεις θα ενοποιηθούν, θα καταργηθούν οι διπλές καταχωρήσεις επαφών και θα δημιουργηθεί μία κεντρική λίστα φίλων με όλους τους διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας και ανταλλαγής περιεχομένου με αυτούς (σε όλα αυτά τα διαφορετικά δίκτυα).
– Συγχρονισμένα status updates: Με την ανάρτηση μιας ενημέρωσης στο Messenger, μπορεί να συγχρονιστεί αυτομάτως το status σας σε άλλα δίκτυα και αντιστρόφως.

Η νέα έκδοση για Windows υπολογιστές αλλά και smartphones θα γίνει διαθέσιμη μέσα στους επόμενους μήνες. Για να μάθετε σήμερα περισσότερα: Windows Live Messenger, Πρώτη γεύση από τη νέα αναμενόμενη έκδοση για PC.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ghanis

Να βαλουν βιντεοκλησεις και για mac επειδη τοσο καιρο χρησιμοποιω το netbook της αδερφης μου για msn . Ειπαμε τελειο το ichat αλλα στην Ελλαδα δεν εχει κανενας. Στο iphone παντως χρησιμοποιω το aggile messenger παρα πολυ καλο και αξιζει…!

Aris

καλοδεχουμενη….. 🙂

Λευτέρης

Νice και με προοπτικές …… τωρά να δούμε που θα εκτοξευτούν το downloads με τον Messenger άλλα και πάλι προτιμώ το laptop για να μιλώ τώρα,ποιος μπορείνα φανταστεί κάποιον τύποε ένα iPhone και να πρασπαθεί να κάνει chat σε μία τοσο μικρή (για Messenger δεδομένα)όθονη .

isidorosr20595

Ελπίζω να είναι καλό, όχι όπως και το Bing…

giannaris

να ρωτισώ πως γίνεται να δεχτή video κλίση αφού δεν έχει 2η κάμεραα?

giannaris

το i-phone 4G ξέρετεε πότε θα βγειι??

Staf

Μαλλον Ιουνιο…

giannaris

ερώτισηη:D μπορώ να στείλω απο κινητά όπως sony ericsson αρχεία όπως εικόνεσ και ήχους στο iphone??

Petr@n

αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά πορώ να το μάθω

Petr@n

εννοείς μέσω bluetooth?

giannaris

ναιιι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.