Τα Windows Mobile 6.x γίνονται και επίσημα ιστορία

Τέλος εποχής για τα Windows Mobile 6.0 και 6.5 με την ανακοίνωση της Microsoft για διακοπή της λειτουργίας της ιστοσελίδας Windows Mobile Marketplace και της υπηρεσίας MyPhone και παύση της προσθήκης νέων εφαρμογών στο εν λόγο λειτουργικό σύστημα. Όσοι έχετε ξεχάσει βίντεο και μουσική στo MyPhone καλό θα είναι τα τις κάνετε backup καθώς θα διαγραφουν.

Εγώ μπηκα εθχές το βράδυ και βρήκα φωτογραφίες που είχα ανεβάσει πριν δύο χρόνια με μια πρώην κοπέλα μου. hehehe! Θα βρεθείτε προ-εκπλήξεων, ευχάριστων και μη!…

, Τα Windows Mobile 6.x γίνονται και επίσημα ιστορία

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Πρέπει να ήθελε διακαώς να τα σβήσει από την ιστορία της για να προχωράει σε ενέργειες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση για την επερχόμενη διακοπή. Ίσως να μη θέλει να θεωρηθούν τα 7 ως εξέλιξη των mobile.

giannis

Απλά η microsoft προσπαθεί να βοηθήσει όσους σκέφτονται ακόμα την πρώην κοπέλα τους,γι’αυτό το κάνει!

nick

Εγώ πιστεύω ότι είναι ακόμα από τα καλύτερα mobile OS.Αν και το HD2 μου τρέχει το gingerbread θεωρώ οτι το WM ήταν μπροστά για την εποχή τους. όταν η εταιρία του Μήλου έβαζε φακέλους τα WM τα είχαν από το 2005,Γενικώς ήταν απίστευτα οργανωμένα,κρίμα που ήταν πολύ βαριά και το UI ήταν άθλιο γιατί αν είχε την σωστή υποστήριξη θα ήταν πραγματικα το τέλειο mobile OS

keysmith

τα wp7 δεν εχουν (ή το παλεύουν με κάποια αναβάθμιση της αναβάθμισης) μεταφορά αρχείων με BT, file browser, usb storage mode, mp3 ring tones και.. copy paste (αυτό συγουρα το φτιαχνουν ακουσα). Προφανώς όλα αυτά κρύβουν μικροσκοπιμότητες “ψηφιακών δικαιωμάτων” (να μην στέλνεις το relatone αλλά να το κατεβάζεις). Αυτά όμως δεν παιρνάνε το 2011. Για αυτό και ειναι το τελευταίο λειτουργικό σε κυκλοφορία..

Τα wm 5, 6, 6.1, 6.5 είχαν από ΠΑΝΤΑ τα παραπάνω εδώ και πολλά χρόνια. Το μονο που τους ελειπε ήταν ένα καλό user interface (αυτό που ήχαν ήθελε γραφίδα).

Κώστας

τι? δηλαδή πάνε τα windows mobile???

retroman

Εγω πάλι συνεχίζω που και που να τα χρησιμοποιώ.. Αν και έχω android.

Το κινητό θέλω να έχει dpad και κάποια hardware keys.
Το πενάκι μου αρέσει (δεν αφήνεις δακτυλιές στην οθόνη)

Και δεν μου αρέσει τα προσωπικά μου στοιχεία να τα κατέχει η Apple / Google κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα.

Internet Microsoft Samsung Windows

To Samsung Internet έρχεται στα Windows

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Samsung Internet είναι πλέον διαθέσιμο ως αυτόνομη εφαρμογή Windows από το Microsoft Store.

Smartphones Microsoft Windows

Windows Phone: Ο CEO της Microsoft παραδέχτηκε πως ήταν λάθος που εγκαταλείφθηκε

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella, μετανιώνει που δεν έκανε το Windows Phone πραγματικότητα.

Business Linux macOS Windows

Οι περισσότεροι προγραμματιστές στρέφονται στο Linux – Ξεπέρασε σε δημοφιλία το macOS

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα της έρευνας προγραμματιστών Stack Overflow 2022, που αναφέρει ότι το λογισμικό Linux είναι πλέον πιο δημοφιλές από το macOS της Apple, καθώς οι προγραμματιστές στρέφονται σε άλλα συστήματα.