Windows Phone αναβαθμίσεις, Τα μαζεύει ο evangelist και αναφέρεται στις εφαρμογές

Μαζεύει τις δηλώσεις του το στέλεχος της Microsoft που πριν από μερικές ημέρες δήλωνε μπροστά στην κάμερα ιστοσελίδας της Πορτογαλίας ότι όλα τα τρέχοντα μοντέλα Windows Phone κινητών θα αναβαθμιστούν σε Windows Apollo. Σήμερα δηλώνει άλλα, εννοούσε ότι οι τωρινές εφαρμογές θα είναι συμβατές με τις επερχόμενες εκδόσεις Windows Phone. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε…!

, Windows Phone αναβαθμίσεις, Τα μαζεύει ο evangelist και αναφέρεται στις εφαρμογές

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lumia800 user

τώρα είναι δυνατόν να μην αναβαθμιστούν ειδικά της 2ης γενιάς το λουμια 900 θα έρθει Ιούνιο οπότε λογικα θα έχει το τανγκό γίνεται λοιπόν να μην πάρει ούτε μια αναβάθμιση;

tsabino

ωχ καταλαβα… δεν θα τα αναβαθμισουν :S

πφφφ…

Λουκάς

Μπορει να αναβαθμιστούν αλλα επειδή κατάλαβε πόσο καταστροφικό για τις πωλήσεις ήταν αυτη; Που ειπε άρχισε να τα μαζεύει!

bill

παντως αν δεν αναβαθιστουν παρα πολλοι χρηστες windows phone θα απογοητευτουν αφου ο λογος για τον οποιο τα επελεγαν πολυ εναντι των android ηταν οι υποσχομενες αναβαθμισεις

Ir4klis

Εχω 1st gen WP και δε με καίει ιδιαίτερα αν αναβαθμιστεί ή όχι.
Καλό θα ήταν βέβαια να αναβαθμιστούν, εστω και με limited functionality μόνο και μόνο για το skype integration.

ilias

τα εχουν μπλεξει!!
δεν νομιζω τα κινητα με tango ειδικα αυτα που ερχονται να μην παρουν appolo….

Το εφτασφραγιστο μυστικο θα αποκαλυφθει συντομα. Προσωπικα στοιχηματιζω το δεξι μου χερι και το αριστερο μου.. αστο… οτι θα αναβαθμιστουν ΟΛΑ, ακομη και τα πρωτης γενιας.

Καποιες φημες θελουν να τρεχει ηδη το Apollo στο Lumia 800:
https://wmpoweruser.com/rumor-windows-phone-8-being-tested-on-nokia-lumia-800-new-features-detailed/

mikemilos

πεθαμενη κατασταση τα windows phones κανενας δεν παιζει να δωσει 500-600 ευρω και αντι για iphone η quadcore android να παρει windows οσο ομορφα και να γινουν…. ας τα παρατησουν τωρα που ειναι ακομα αρχη μην μπουν και αλλο μεσα!!!! ηδη κλαιει η νοκια… χειροτερα απο τα symbian πανε τα windows…

@mikemilos Τα τρια εκατομυρια ευτυχισμενων κατοχων Lumia διαφωνουν με το σχολιο σου

Timotheos

Δηλαδή τα τρία εκατομύρια Lumia είναι επιτυχία? Και λόγος πανηγυρισμού?

@timotheos Εννοειται. καινουργια πλατφορμα, επιθεσεις απο παντου, ειναι θριαμβος

Tony Cool

Timotheos και εγω ειμαι ιδιαιτερα επιφυλακτικος με τα wp και τα θεωρω ελλιπεστατα (για την ωρα τουλαχιστον) αλλα πιστευεις οτι αν ενα κινητο δεν πουλαει οσο το iphone και τα galaxy ειναι αποτυχια;Μια χαρα πανε τα lumia.

Timotheos

@Tony Cool τα 2 τηλέφωνα που ανέφερες, iphone και galaxy. Ναι είναι μετρο σύγκρισης όσο αναφορά τις πωλήσεις για κάποιο άλλο κινητό. Οχι. Δεν πιστεύω οτι το Lumia η οποιοδήποτε άλλο κινητό δεν εχει τις πωλήσεις των 2 παραπάνω είναι αποτυχία. @Anastasios-Antonios Toulkeridis σε βρίσκω υπερβολικά αισιόδοξο!!! Αυτό είναι καλό. Ειδικά στις μέρες μας. Η Νοκια δεν ξέρω αν είναι τόσο. Επίσης το οτι το Lumia το έχουν βάλει να τρέχει το Apollo, αυτό δεν σημάνει οτι θα το δώσουν και επίσημα στην συσκευή. Το πιθανότερο είναι να μας πουν. Περάστε πάλι απο το ταμείο!!!

giorgio

Είναι δυνατόν τα Lumia 800/900 να μην αναβαθμιστούν; κοροϊδεύουν; για όνομα, δεν μιλάμε να αναβαθμίζονται επ’ αόριστον αλλά μιλάμε για δύο δυνατές και ολοκαίνουργιες συσκευές. Και στην τελική, ποια η διαφορά τους αν συμβεί κάτι τέτοιο, από το android;

Γιώργος

Δυο πράγματα θέλω να πω. 1) Το tango νομίζω πως θα βγει μόνο για συσκευές με 256 Mb ram και λιγότερο από 1 GHz επεξεργαστή όπως το lumia 610. 2) Μην είστε τόσο αυστηροί με τα windows phone. Είναι πολύ λιγότερο από δύο χρόνια στην αγορά και εσείς τα συγκρίνεται με IOS και ANDROID! Δηλαδή όταν βγήκε το iPhone στην αγορά ήταν καλύτερο από ότι είναι τώρα τα WP; Και δεν λέω αναπτύχθηκε αρκετά η τεχνολογία από τότε αλλά ηρεμήστε πια! Όσο για την αναβάθμιση δυστηχώς δεν ξέρω τίποτα για να πω. Ελπίζω να μην απογοητεύσουν γιατί λεφτά για άλλο κινητό δεν υπάρχουν! 🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.