Nokia και HTC ετοιμάζουν δίκαρτα Windows Phone smartphones;

Nokia και HTC αναμένεται να παρουσιάσουν δίκαρτα μοντέλα smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 ανταποκρινόμενες σε μια ολοένα και αυξανόμενη αγορά. Οι πληροφορίες προέρχονται από την Κίνα όμως τα παιδιά από το PhoneArena αναφέρουν ότι τουλάχιστον η Nokia δεν φαίνεται να έχει σκοπό να παρουσιάσει κάποιο Dual SIM μέσα στο τρέχον έτος.

Θα θέλατε ένα δίκαρτο Windows Phone smartphone;

Windows Phone smartphones dual sim, Nokia και HTC ετοιμάζουν δίκαρτα Windows Phone smartphones;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vlasis

Κώστα, εννοείται ότι θα θέλαμε δίκαρτο WP8 με τα χίλια. Από ΝΟΚΙΑ όμως, για να έχουμε και το drive “τζαμπέ” και ποιότητα επικοινωνίας. Μην ξεχνάμε ότι το δίκαρτο, σημαίνει ότι πρέπει και να μιλάμε! Προσωπικά θα ήθελα 5″ οθόνη και 5000mah μπαταρία με εσωτερική μνήμη 32GB και 4GB RAM. Αν το δώσει στα 500Ε το συγκεκριμένο δίκαρτο η NOKIA θα ξεπουλήσει (και σε καλό σασί).

ΥΓ: Έβγαλα από το συρτάρι το HTC8S που σου είχα πει παλιότερα. Ψιλοπαλεύεται η μικρή χωρητικότητα, αλλά είμαι συνεχώς stand-by, μην μου κάνει κανένα update. Πάντως τα WP είναι σοβαρό-καλό λειτουργικό. Ταιριάζει στη φιλοσοφία της ΝΟΚΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.