Windows Phone Tango και μνήμη RAM 256MB με ελλείψεις

Η έπομενη έκδοση Windows Phone Tango θα είναι συμβατή με οικονομικά μοντέλα κινητών που θα έχουν 256MB μνήμη RAM. Αυτό όμως απαιτεί θυσίες ώστε το λειτουργικό σύστημα να εξακολουθεί να ρολάρει ομαλά και μια από αυτές θα είναι η έλειψη της λειτουργίας γρήγορης εναλλαγής από ανοιχτή εφαρμογή σε ανοιχτή εφαρμογή (το multi-task).


Στην εικόνα είναι το ZTE Orbit με μνήμη RAM 512MB, δεν είχα κάτι άλλο να βάλω! :p

Πηγή

Σχόλια

  • loukas, δεν έχω ιδεά...!

    δημητρης, Με 256 έρχεται; Δεν το είχα ρωτήσει...

  • καλησπερα τις τελευταιες μερες διαβαζω πολυ για το νοκια lumia 610, και ενδιαφερομαι να το αποκτησω, αν και εχω android θελω να παω σε windows phone εδω και καιρο αλλα λογω κρισεις τα λεφτα δεν ειναι πολλα....μεχρι που διαβασα για το lumia 610 και θελω να μαθω τι ακριβως εκδοση windows θα φοραει και ποσο περιπου θα κοστισει..

    ευχαριστω

  • Ε αφου θα κυκλοφορησει με mango δεν θα κολλαει οπως λενε η δεν θα εχει καποιες λειτουργιες ????

    • Όχι δεν θα κολλάει. Για τις λειτουργίες δεν ξέρω δεν το έχω ψάξει.

  • Και εγω εχω μπερδευτει με αυτο το θεμα.Aφου θα κυκλοφορησει με mango και τρεχει smooth ποιος ο λογος να βαλει καποιος tango και να εχει περιορισμους?Επισης αυτη η αναβαθμιση θα ειναι μονο για οικονομικα μοντελα η και για Lumia 800-900?

  • Το μονο που εχω να πω....ειναι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ...για την microsoft...ξεκινησε κατι πραγματικα θαυμασιο τα windows phone 7....και με αυτες τις χαζομάρες παει να τα κανει σκατα...ANDROID ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!.....ΚΡΙΜΑ!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.