Η selfie που κόστισε 200.000 δολάρια

Παρόλο που η μόδα των selfie φωτογραφιών ξεκίνησε ως κάτι αθώο και απλό, έχει πλέον εξελιχθεί αρκετά, με τους χρήστες στην προσπάθειά τους να βγάλουν εντυπωσιακές φωτογραφίες, να προκαλούν αρκετές φορές τραυματισμούς και υλικές ζημιές.

Το τελευταίο παράδειγμα έρχεται από το Los Angeles της Καλιφόρνια, όπου η προσπάθεια για λήψη μιας selfie στον εκθεσιακό χώρο 14th Factory, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές αξίας χιλιάδων δολαρίων.

selfie costs 200k dollars, Η selfie που κόστισε 200.000 δολάρια

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, μια γυναίκα προσπάθησε να βγάλει μια selfie στηρίζοντας το σώμα της σε ένα βάθρο, πάνω στο οποίο υπήρχε ένα από τα εκθέματα. Το βάθρο, το οποίο από ότι φαίνεται δεν ήταν ασφαλισμένο στο πάτωμα, υποχώρησε ξεκινώντας ένα ντόμινο με τα υπόλοιπα βάθρα.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 1/4 της έκθεσης να βρεθεί στο έδαφος, με τις ζημιές να υπολογίζονται στα 200.000 δολάρια. Η Gloria Yu, μία καλλιτέχνις της έκθεσης ανέφερε, “Τρία από τα γλυπτά έχουν υποστεί μόνιμη ζημιά και τα υπόλοιπα σε διάφορους βαθμούς”.

Πηγή 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Impressive-Instant

Άμα είναι ο άνθρωπος γκαντέμης….

Dimitrisdim14

Μα καλά έλεος … Δεν τα είχαν βιδωσει το πάτωμα ? Μισό μισό το φταίξιμο … Γιατί όταν έχεις εκθέματα σε ένα χώρο … Πρώτα τα ασφαλίσεις σωστά … Με ταινίες κορδέλες επιγραφές μην αγγίζεται κλπ … Και το πιο λογικό ήταν να είναι βιδωμενες στο πάτωμα οι βάσεις … Φταίει και η κοπέλα ήταν αφελής και απρόσεκτη.

Τεο

Αν πάνε στα δικαστήρια δεν θα φταίει η κοπέλα. Έπρεπε να είχαν ασφαλίσει καλά και να υπήρχαν επιγραφές και κορδέλες.

Στεφανος

Έπρεπε να τα ασφαλήσουν. Άμα γίνει σεισμός ποιος θα φταίει μετά?

Denis

Είτε απλά ακουμπισμένα είτε βιδωμένα στο πάτωμα, δεν έχει καμιά δουλειά κανένας να απλώσει χέρι σε ξένη περιουσία.
Το ότι ήταν απλά στουρνάρι η τύπισσα δεν το σχολίασε κανείς.
Άμα αυτό το έκανε όμως άντρας, άμπαλο θα τον ανεβάζαμε γιωτά θα τον κατεβάζαμε 😀

Solon

Αν είναι αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες καλά έκανε και τα έσπασε! Ότι m@l@k!@ του κατέβει του καθενός το ονομάζει τέχνη.

Andreas

πες τα ρε Solon!!!!!

bezilys

Και μετά αυτοκτόνησε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Android iOS selfie

Η εμμονή με τις selfies είναι ψυχική διαταραχή και ονομάζεται “Selfitis”

Οι selfies… Χωρίς αμφιβολία, είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας και για πολλούς μια αναγκαία καθημερινή διαδικασία. Με μια πρώτη μάτια, η υπερβολική αρέσκεια στις λήψεις του ειδώλου μας μοιάζει αθώα. Είναι όμως έτσι;

Internet Internet selfie

Νεαρή στο Λονδίνο σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει selfie

Οι selfies έχουν εισέλθει στην ζωή και την καθημερινότητα μας τα τελευταία χρόνια. Μια φωτογραφία του εαυτού μας ή των… ειδώλων της παρέας μας μπορεί να αποτελέσει μια υπενθύμιση μιας ευχάριστης ανάμνησης. Δυστυχώς όμως, στον “βωμό” των likes και του ωραίου αποτελέσματος, μπορεί κάποιος να χάσει ακόμα και την ζωή του.

Software Allo Google Google Allo

Η Google μετατρέπει τις selfie σας σε αυτοκόλλητα

Μια νέα λειτουργία πρόσθεσε η Google στην εφαρμογή  Allo, η οποία μετατρέπει τις selfie σε προσωπικά αυτοκόλλητα (stickers) τα οποία μοιάζουν με καρτούν.

Internet selfie Star

Οι χώρες με τους περισσότερους θανάτους από selfie [έρευνα]

Μπορεί η προσπάθεια λήψης μιας φωτογραφίας να οδηγήσει μέχρι και τον θάνατο; Η απάντηση είναι ναι. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις θανάτων που έχουμε αναφέρει στην προσπάθεια να τραβήξουν οι χρήστες την κατάλληλη “αυτο-φωτογραφία”.