Ξεκινάει η αναβάθμιση του Huawei P10 σε EMUI 9 με Android Pie

Ξεκινάει αναβάθμιση Huawei P10 EMUI 9 Android Pie, Ξεκινάει η αναβάθμιση του Huawei P10 σε EMUI 9 με Android Pie
Πριν από λίγες ημέρες είχαμε την ανακοίνωση των Huawei smartphone που αναβαθμίζονται σε Android Pie και εμφανίστηκαν screenshot που δείχνουν πως ξεκίνησε η αναβάθμιση και για τα Huawei P10.
Η Huawei είχε ανακοινώσει αρχικά πως όλα τα smartphone που έχουν επεξεργαστή HiSilicon Kirin 970 θα αναβαθμιστούν σε Android Pie μαζί με την αναβάθμιση σε EMUI 9 αλλά το Huawei P10 δε φαινόταν πουθενά, μέχρι που εμφανίστηκε η αναβάθμιση για τις συσκευές στη Μαλαισία και πιο συγκεκριμένα για την έκδοση με τη διπλή κάρτα SIM.
Αυτό φυσικά σημαίνει πως η αναβάθμιση θα γίνει σύντομα διαθέσιμη και για την έκδοση με τη μονή κάρτα SIM, με το αρχείο της αναβάθμισης να έχει μέγεθος 3.38GB και αριθμό έκδοσης 9.0.1.119. Αυτά που φέρνει το Android Pie είναι ένα πιο απλουστευμένο περιβάλλον χρήσης, μενού ρυθμίσεων που ειναι πιο εύκολο στη χρήση, Android Dashboard το οποίο είναι στην ουσία το Digital Wellbeing για την καταγραφή της χρήσης των εφαρμογών και της συσκευής.
Τέλος, αναφέρεται πως προστέθηκαν νέοι ήχοι ειδοποίησης, η χρήση της συσκευής θα γίνεται πλέον πιο εύκολη και χωρίς lag, οι εφαρμογές θα ξεκινούν και θα λειτουργούν πιο γρήγορα, με τη συνολική εμπειρία χρήσης να είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, βελτιωμένη σε όλους τους τομείς.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σπύρος Π

Το rollout της emui 9 είναι για τα γέλια όλος ο κόσμος γκρινιάζει γιατί δεν την έχει πάρει ακόμα

Γιώργος

Εγώ έχω το p20 pro και ακόμα περιμένω

Ηλίας

για p9 θα έχει αναβάθμιση

Alex

mate 10 pro και ακομα αναμενω …
καποιος με mate 10 pro που πηρε το update να μας πει εντυπωσεις

Gadgetfreak

@alex
Την έχω από την Δευτέρα την αναβάθμιση στο Mate 10 Pro, εμένα με ενδιέφερε η αναβάθμιση της κάμερας καθώς τώρα τραβάει στα 960 καρέ όπως το Mate 20 + P20
Για τα υπόλοιπα μερικές αλλαγές στο UI και χωρίς πολλά φρου φρου.
Δεν είναι ραγδαία αλλαγή είναι μια βελτίωση που είμαι ευγνώμων για μια συσκευή 800 ευρώ που την πήρα περισυ.

nikmour

@Gadgetfreak πως την πήρες ρε συ και εμείς όχι?

Gadgetfreak

@Nikmour
Αριθμος μοντέλου BLA-L29 αγορασμένο από Πλαίσιο
Οπότε άλλης χώρας δεν είναι. Δεν ξέρω τι παζει με το roll-out της αναβάθμισης. Επίσης δεν θεωρώ ότι είναι για τα γέλιαας πουν αυτοί που έχουν το galaxy S9 αν πήραν το Android pie @Σπυρος. Για κινητό έτους καλά είναι (δεν λέω δεν έβλαπτε να κάνουν πιο γρήγορα αλλά νταξει)

nikmour

@Gadgetfreak
ακριβώς το ίδιο και εγώ.BLA-L29 και πλαίσιο. Δεν μπορώ να καταλάβω.

John Real

Στο Honor Play πήρα προχθές Android 9 με EMUI 9. Όλα ΟΚ προς το παρόν και μου αρέσουν αρκετά οι αισθητικές αλλαγές σε σχέση με το EMUI 8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.