Ξεκίνησαν οι δοκιμές του 5G δικτύου της T-Mobile στο Μανχάταν

T-Mobile, Ξεκίνησαν οι δοκιμές του 5G δικτύου της T-Mobile στο Μανχάταν

Από την μία, τόσο η Verizon όσο και η AT&T βρίσκονται σε ένα πολύ προχωρημένο στάδιο στην κυκλοφορία των δικών τους 5G δικτύων. Η T-Mobile από την άλλη χρειάζεται ακόμη αρκετό χρόνο για να κυκλοφορήσει το δικό της δίκτυο.

Ένας χρήστης από την Νέα Υόρκη που διέθετε ένα ξεκλείδωτο Galaxy S10 5G της Verizon μπόρεσε να δοκιμάσει το δίκτυο της T-Mobile και τα πρώτα αποτελέσματα δεν είναι άσχημα.

Ο Milan Milanovic μπόρεσε να συνδεθεί στο υπό ανάπτυξη 5G δίκτυο της T-Mobile και κατάφερε να φτάσει σχεδόν τα 500Mbps ταχύτητα λήψης. Μερικοί ίσως θυμούνται το 1.3Gbps download speed που πέτυχε ένα Galaxy S10 5G στο δίκτυο της Verizon, ωστόσο όπως δηλώνει ο Milanovic το δίκτυο της T-Mobile είναι πρακτικότερο από τα υπόλοιπα και έχει μεγαλύτερη κάλυψη.

Όπως φαίνεται η 5G τεχνολογία ετοιμάζεται να μπει στην ζωή μας φυσικά θα κάνει μερικά χρόνια για να έρθει στην Ελλάδα ωστόσο, τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν. Να υπενθυμίσουμε ότι η EE ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο εμπορικό 5G δίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones 5G Apple iPhone

Kuo: Το μόντεμ 5G της Apple θα κάνει το ντεμπούτο του το 2025

Η Αpple θα αρχίσει να χρησιμοποιήσει το τσιπ μόντεμ 5G που έχει σχεδιάσει η ίδια από το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Software COSMOTE COSMOTE 5G 5G

COSMOTE CHRONOS: Η εφαρμογή που αξιοποιεί τις τεχνολογίες του αύριο για να «δώσει ζωή» στην ιστορία μας

Η εφαρμογή COSMOTE CHRONOS αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής και επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν το μεγαλείο της Ακρόπολης, όπως ήταν στην εποχή της ακμής της.

Reviews Redmi Note 12 Pro+ 5G Hands-on

Redmi Note 12 Pro+ review: Κορυφαίο Mid-Ranger

Κρατάμε στα χέρια μας το τούμπανο Mid-Ranger “Redmi Note 12 Pro+ 5G” και μείναμε ενθουσιασμένοι με την οθόνη, την κάμερα 200 Megagpixel και τη μπαταρία που φορτίζει με 120W!

Reviews Samsung Galaxy A54 Hands-on

Samsung Galaxy A54 5G review: Δυνατός παίκτης

Κρατάμε στα χέρια μας και δοκιμάζουμε το νέο Samsung Galaxy A54 5G με τριπλή κάμερα 50 Megapixel και μεγάλη μπαταρία 5000 mAh.