Ξεκίνησε η διάθεση του νέου iPhone SE στην Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ

, Ξεκίνησε η διάθεση του νέου iPhone SE στην Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου iPhone SE στην Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ όπως πρώτοι και αποκλειστικά είχατε μάθει εδώ στο Techblog. Το iPhone SE (2020) έρχεται με οθόνη Retina HD 4.7″, διαθέτει τον επεξεργαστή A13 Bionic, είναι εξοπλισμένο με 12 Megapixel κύρια κάμερα και 4K video και selfie κάμερα 7 Megapixel.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί και αλουμίνιο, το iPhone SE (2020) είναι ανθεκτικό, αλλά και αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67. Στα highlights της συσκευής, συγκαταλέγεται και ο προηγμένος αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID για το ξεκλείδωμα της οθόνης, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας και υποστηρίζει ασύρματη και ταχεία φόρτιση. Το νέο iPhone SE κυκλοφορεί σε 3 χρώματα μαύρο, άσπρο και κόκκινο, με χωρητικότητες 64GB (499 ευρώ), 128GB (569 ευρώ) και 256GB (699 ευρώ).

Θα το τσιμπήσετε;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Κώστα καλησπέρα γράφω σπάνια σχόλια. Ωστόσο αυτό το “Έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας” με ξένισε αρκετά θα έλεγα. Είναι τα 1800 μεγάλη αυτονομία μπαταρίας? Με τα σημερινά δεδομένα θα έλεγα ότι είναι μέτρια η αυτονομία μπαταρίας. Όπως και γενικά η συσκευή αν κρίνουμε την αναλογία τιμής με χαρακτηριστικά.

Gerasimos

Μια χαρά είναι !!!! iPhone αγοράζεις με A13 …!!! Σκοράρει κάτω από το iphone 11 !!! Τέλειο είναι !! Το περιμένω στα χέρια μου

nikos2020

Η “μεγάλη αυτονομία” δεν βγαίνει απαραίτητα από την αντικειμενική τιμή της χωρητικότητάς της, αλλά από τον συνδυασμό του soc της με τις ανάγκες ρεύματος της οθόνης και των υποσυστημάτων κλπ., η apple σε αυτό το τομέα ξέρει να καλιμπλράρει καλά τις συσκευές της, όχι με θεαματικά αποτελέσματα, αλλά τουλάχιστον με αξιοπρεπείς επιδόσεις και αντοχές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

forneverarrow

Το καλιμποράρισμα της Apple το έζησα για 4 χρόνια… Οι μικρές συσκευές (αυτές που δεν είναι Plus ή Max) εχουν πολύ μικρή μπαταρία και δεν εχουν καλή αυτονομία ούτε διάρκεια ζωής! Μην ξεχνάς οτι μιλάμε για LCD οθόνη και δεν είναι τυχαίο οτι για να φτάσει να έχει κάποια αξιοπρεπή διάρκεια στο XR/11 έβαλε 3000. Δεν ισχύει αυτό που λένε για την αποδοτικότητα του νέου SoC αν έχεις τόσο μικρή μπαταρία. Θυμάμαι οτι μας έταζε παπάδες η Apple όταν βγήκε το 8, οτι με τον A11 θα έχουμε καλύτερη αυτονομία σε σχέση με το iPhone 7 και μάλιστα μείωσε και το μέγεθος της μπαταρίας… Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό! Για να μην πω για τα διάφορα battery drains μετά απο τα updates που έβλεπες τη μπαταρία να πέφτει τη νύχτα σε standby κατα 20%.

Ο βασικότερος λόγος να μην επιλέξεις το συγκεκριμένο θα έλεγα οτι είναι η μπαταρία.

SUPS 👨‍⚖️

Σωστος. η πλειοψηφια των xiaomi εχουν αρκετα μεγαλη χωρητικοτητα(>4000mah) αλλα στη πραγματικη χρηση κρατανε 1 μερα στη καλυτερη.Οσο για την apple περσυ αυξησε γ πρωτη φορα αρκετα τη χωρητικοτητα στα κινητα της(κανοντας τα βαρυτερα και πιο χοντρα)πετυχαινοντας κορυφαιες επιδοσεις στην αυτονομια της μπαταριας.

SUPS 👨‍⚖️

Τ πρωτα τεστ αυτονομιας μπαταριας δεν ειναι καλα…

forneverarrow

Τι παράξενο…

John

Εφόσον πέφτουν λεφτά από την Apple για διαφημίσεις ένα vintage κινητό μπορεί να έχει καλη οθόνη , μεγάλη διάρκεια μπαταρίας , μικρά μπεζελς και εκπληκτική τιμή. Όποιος γράψει το αυτονόητο δηλαδή ότι είναι τεχνολογικό απολίθωμα θα σβηνεται το ποστ του.

Alex

κατα τα χριστούγεννα ναι , έτυχε να εχω στο προγραμμα να αγοράσω σκούτερ οποτε όχι τώρα , επίσης περιμένω το καινούργιο ipad ελπίζω μεχρι τέλος της χρονιάς να ανανεώσουν, και το επίσης ανανεωμένο Macbook pro που θα βγει νωρίτερα

Kos

Αυτό το σχόλιο θα ταίριαζε κ αλλού αλλά ας είναι… Μπορεί να φαίνονται σαν υπερβολή τα τεράστια megapixels τών καμερών το πλήθος των φακών τα πολλά ram της μνήμης. Αλλά η χωρητικότητα της μπαταρίας ποτέ δεν θα είναι αρκετή. Όχι δηλαδή ότι προσπαθούν….

Κυριακος

Η Apple ξέρει τη κάνη και το κάνει καλά βασίζεται στο κηνο τις πουν δεν το ενδιαφέρει να μαθι Πόλα για τη αγοράζει άκρη πού είναι apple, όσο περισσότερι ram εχαι ένα κηνητο τόσο ανεβενει και απετεσει σε ρεύμα το ειδιο ισχύ και για την οθόνη, δεν έχει μεγάλη ανάλυση π. Χ 2κ, και άσε που στο se δεν ξόδεψε ούτε 1 δολαρίω για ανάπτυξη και έρευνα του κηνητου, πιρε τον A13 και 1 gb ram επιπλέον και έτοιμο το se αυτή είναι ολλοι η διαφορά και ένα κλικ καλιτερι μπαταρια, στο ίδιο νεκρο σομα του 8, την ώρα που όλοι σχεδόν έχουν εξαφάνιση τα περιθώρια, μπορούσε να κάνει το ιδιο κολπο μαι το Χ αλλά εκεί έχει αλο κοστος προς την ετερια που έχει μάθει σε παραμηθενια κέρδη, ο κόσμος βλέπει σκορ στο antutu αλλά δεν ξέρει ότι δεν τρέχει ακριβώς το ιδιο Πρόγραμμα μιας το ios και Android είναι 2 διαφορετικα software όπου το ενα είναι καλιτερο από το άλλο για διάφορους λόγους

Ηλίας

Αυτή τη στιγμή αν με ρωτούσες πιο iPhone να πάρω, θα ήταν αυτό. Κυρίως για τον Α13 σε σχέση με τη τιμή του πάντα (δε θα με χαλούσε επίσης να είχε 4GB RAM). Βαρέθηκα τα κοψίματα στις οθόνες/αναλογίες και όλα αυτά τα τρέντι… Το κινητό άλλωστε πρέπει να είναι compact, αλλιώς πάρε ένα tablet να τελειώνει η υπόθεση… (ΥΓ. Κάτοχος Mi 9T Pro bezeless phone)

Ηλίας

Επίσης, όσο για την μπαταρία που λέτε ορισμένοι εδώ μέσα χωρίς να ξέρετε… Η εταιρεία εννοεί καλύτερη απόδοση από τον προκάτοχό του (iPhone 8) με την ίδια μπαταρία, αλλά καλύτερη αυτονομία λόγω του A13 (7nm). Επιπροσθέτως, 4.7 στα 326 ppi με αυτό το chip, τα 1821mAh είναι συμπερασματικά μια normal διάρκεια μπαταρίας (περίπου 30% λιγότερο από το iPhone Pro Max) και όχι υπερβολικά μικρή που φαντάζεστε ορισμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.