Xiaomi, Επέκταση σε 10 νέες χώρες, Ελλάδα όχι

Ο Κινέζος κατασκευαστής Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να διαθέτει επίσημα τα smartphone του σε 10 νέες χώρες μεταξύ των οποίων οι Ινδία, Βραζιλία, Ρωσία, Τουρκία, Μεξικό και αρκετές νοτιοανατολικές χώρες. Η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές, όπως δεν βρίσκεται και η Αμερική. Τα σταθερά βήματα της Xiaomi, συνεχίζονται σε πιο “εύκολες” χώρες πριν από ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στις αγορές.

Αυτή τη στιγμή στην διεθνή αγορά κυκλοφορούν μοντέλα της Xiaomi όπως τα Redmini Note και Xiaomi Mi3.

, Xiaomi, Επέκταση σε 10 νέες χώρες, Ελλάδα όχι

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Δηλαδή αναπτυσσόμενες αγορές. Δεν ακουμπάει ακόμα την Ευρώπη… Χμ. Ωραίοι! Περπατάνε με αργά και σταθερά βήματα. Καλά κάνουν.
Βλέπω μέσα στις χώρες και την Τουρκία, όμως. Τέλεια! Ακόμα πιο εύκολο να φέρεις συσκευή της! 😉 Είναι γείτονα χώρα και ασε που πλέον 1€=3TL (Τουρκικές Λίρες), εν αντιθέσει με πέρισυ που ήταν γύρω στο 1€=2ΤL. Να αρχίσω να τριβω τα χέρια μου; Γιατί το να φέρεις από Κίνα όσο να ‘ναι το σκέφτεσαι, άσε που από Κίνα κάνει 15-30 μέρες ή και γύρω στις 60 μέρες (έχω διαβάσει περιπτώσεις) να σου έρθει κάτι.

Darth

για να έρθει καποιος στην Ελλάδα πρέπει να είναι θεότρελος……με την φορολογική και τημολογηκη πολιτική που έχουμε

Alex Politis

Θυμάμαι όταν είχε έρθει ο captain George (!) για την πώληση του προβλήτα στον Πειραιά που βροντοφωνάζανε ότι ανοίγει σε πρώτη προτεραιότητα η επικοινωνία με την Κίνα, τις επιχειρήσεις και τις εισαγωγές-εξαγωγές… Κάτι χάθηκε στη μετάφραση μου φαίνεται…

minas

Ε, καλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ο captain οτι θα φέρνει προιόντα κάθε πιθανή και απίθανη κινεζική εταιρεία στην ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.