Xiaomi 11T series: Ανακοινώνονται επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου

, Xiaomi 11T series: Ανακοινώνονται επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς 11T της Xiaomi που θα αποτελείται από τα μοντέλα Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro. Πρόσκληση έφτασε και εδώ στο Techblog επισημαίνοντας ότι η ώρα έναρξης για τη χώρας μας θα είναι 15:00 το μεσημέρι.

Τα νέα 11T series smartphones περιμένουμε ότι θα έχουν την ίδια εμφάνιση εξωτερικά με τις διαφορές τους να εντοπίζονται στο hardware configuration. To “απλό” μοντέλο θα έχει τον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1200, θα έχει οθόνη που θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και τριπλή κάμερα με τον βασικό αισθητήρα στα 64 Megapixel.

Update: Διέρρευσαν οι τιμές σε ευρωπαϊκά online καταστήματα.
Mi 11T: 8GB/128GB 746 ευρώ, 8GB/256GB 778 ευρώ.
Mi 11T Pro: 8GB/128GB 896 ευρώ, 8GB/256GB 929 ευρώ.

To Xiaomi 11T Pro το περιμένουμε με Snapdragon 888 5G, οθόνη τεχνολογίας OLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και μπαταρία με χωρητικότητα 5000 mAh και γρήγορη φόρτιση 120W. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μοιάζει αρκετά με το φρεσκο-ανακοινωμένο Xiaomi Mix 4.

, Xiaomi 11T series: Ανακοινώνονται επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου

Υπάρχει και κάτι ακόμα στα σκαριά από τη Xiaomi και το sub-brand Redmi, νωρίτερα στην Ινδία, στις 3 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί το Redmi 10 Prime edition που θα εστιάζει στη μεσσαία κατηγορία τιμής.

Ξεκινάει δυνατά η Xiaomi τη νέα σεζόν και εμείς δύναμη να έχουμε να προλαβαίνουμε να δοκιμάζουμε τόσα πολλά μοντέλα που παρουσιάζει…

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.