Xiaomi 12T Pro: Φωτογραφία αποκαλύπτει κάμερα 200MP

xiaomi 12t pro, Xiaomi 12T Pro: Φωτογραφία αποκαλύπτει κάμερα 200MP

Aπό τον περασμένο Ιούλιο ακούμε για μια επερχόμενη κάμερα 200MP από την Xiaomi και μια φωτογραφία που διέρρευσε τώρα επιβεβαιώνει την πληροφορία.

Μια εικόνα στο Phonandroid έδειξε πως ο σχεδιασμός της κάμερας μοιάζει πολύ με το Redmi K50 Ultra με το μαύρο προεξέχον τετράγωνο για τον κεντρικό shooter. Ακόμα, φαίνεται καθαρά γραμμένο το 200MP, με την πηγή να υποστηρίζει ότι η φωτογραφία απεικονίζει μια συσκευή με το όνομα Xiaomi 12T Pro.

xiaomi 12t pro, Xiaomi 12T Pro: Φωτογραφία αποκαλύπτει κάμερα 200MP

Το Redmi K50 Ultra ανακοινώθηκε στην Κίνα και η Xiaomi συνηθίζει να επαναλανσάρει τα προϊόντα της Redmi με διαφορετικά ονόματα στην παγκόσμια αγορά, επομένως με σιγουριά περιμένουμε ότι θα επανακυκλοφορήσει ως 12T Pro. Σε περίπτωση που η εταιρεία αποφασίσει να αλλάξει την κάμερα αλλά να διατηρήσει τις υπόλοιπες προδιαγραφές, θα δούμε ένα τσιπ Snapdragon 8+ Gen 1.

Ο αριθμός μοντέλου του Redmi K50 Ultra είναι 22081212C, ενώ αυτό του υποτιθέμενου 12T Pro είναι 22081212UG. Η διαφορά είναι στο τελευταίο γράμμα και αποκαλύπτει την ονομασία της αγοράς – Κίνα ή Παγκόσμια.

Εάν οι φήμες είναι αληθινές, αυτό θα είναι το δεύτερο τηλέφωνο με αισθητήρα Samsung ISOCELL HP1 μετά το Moto X30 Pro, που παρουσιάστηκε στις αρχές του μήνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.