Xiaomi 13T & Xiaomi 13T Pro: Ξεκλειδώστε τη δημιουργικότητά σας

Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 13T & Xiaomi 13T Pro: Ξεκλειδώστε τη δημιουργικότητά σας

H σειρά Xiaomi 13T, με το vanilla 13T και το 13T Pro, θεωρείται από πολλούς ότι είναι game-changer. Πρώτος και βασικός λόγος είναι ότι οι συσκευές έχουν αναπτυχθεί μαζί με τη Leica, έναν από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών και φακών παγκοσμίως.

Αυτή η συνεργασία σημαίνει πως θα μπορείτε να τραβάτε απολύτως θεαματικές επαγγελματικές εικόνες, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ειδικό εξοπλισμό. Και τα δύο τηλέφωνα της νέας σειράς, το Xiaomi 13T και το Xiaomi 13 Pro, προσφέρουν σύστημα τριπλής κάμερας με φακούς Summicron που έχουν σχεδιαστεί από κοινού με τη Leica, καθώς και κάμερα ευρείας γωνίας 50MP με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 24 mm και ασφαιρικό φακό 7P, ειδικά σχεδιασμένο για να συλλάβει περισσότερο φως.

Και τα δύο smartphone είναι εξοπλισμένα με τηλεφακό 50MP (με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 50mm) και κάμερα ultrawide angle 12MP (με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 15mm), ιδανική για λήψη πανοραμικών φωτογραφιών και λήψη εκπληκτικών τοπίων.

Μια καινοτομία που φέρνει η σειρά είναι τα δύο στυλ λήψης, Leica Authentic Look και Leica Vibrant Look, τα οποία προσφέρουν τη δυνατότητα δημιουργίας ζωντανών εικόνων που αναπαράγουν τα χρώματα με φυσικό τρόπο, αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν έντονη αντίθεση και σαφή ορισμό των σκιών. Προκειμένου να ελευθερώσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας, υπάρχουν τα φίλτρα της μάρκας Leica, όπως τα Leica Sepia και Leica Blue, τα οποία έχουν προσαρμοστεί στη λειτουργία LeicaM-Typ240. Χάρη στην τεχνολογία ProFocus μπορείτε να αποτυπώσετε αγαπημένες σας στιγμές ακόμα και όταν τα θέματα βρίσκονται σε κίνηση.

Από πλευράς βίντεο, προσφέρει ακόμα μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες που σας δίνουν εντυπωσιακό έλεγχο στα χρώματα και τις λεπτομέρειες. Το Xiaomi 13 Pro προσφέρει δυνατότητα εγγραφής βίντεο 8K, έτσι ώστε κάθε σκηνή, σκιά ή λεπτομέρεια της βιντεογραφίας να απαθανατίζεται με ποιότητα κινηματογραφικής προβολής. Και οι κάμερες στο πίσω μέρος του Xiaomi 13T υποστηρίζουν εγγραφή βίντεο 4K σε όλες τις εστιακές αποστάσεις, μαζί με γρήγορη και αποτελεσματική επεξεργασία.

Ακόμα, οι δημιουργοί περιεχομένου θα εξυπηρετηθούν ιδιαιτέρως από τη λειτουργία Pro στον Επεξεργαστή βίντεο στην εφαρμογή Xiaomi Gallery. Επιτρέπει την εύκολη επεξεργασία υπότιτλων και πρόσθετων soundtrack ως ξεχωριστά κομμάτια, ιδανικά για τη δημιουργία σύντομων βίντεο για πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή προσωπικά vlog.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.