Xiaomi 14T Pro: Αυτές είναι οι προδιαγραφές της κάμερας – Πιστοποιήθηκε από το NBTC

Xiaomi 14T Pro, Xiaomi 14T Pro: Αυτές είναι οι προδιαγραφές της κάμερας – Πιστοποιήθηκε από το NBTC

Το Xiaomi 14T Pro για το οποίο ακούμε τους τελευταίους μήνες θα πρέπει να γίνει επίσημο σύντομα, καθώς έχει πιστοποιηθεί από το NBTC της Ταϊλάνδης, φέρνοντάς το ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία του.

Η Ταϊλανδική αρχή πιστοποίησης δεν αποκαλύπτει καμία προδιαγραφή του Xiaomi 14T Pro, αλλά αποκάλυψε τον κωδικό μοντέλου του, ο οποίος είναι 2407FPN8EG.

Xiaomi 14T Pro, Xiaomi 14T Pro: Αυτές είναι οι προδιαγραφές της κάμερας – Πιστοποιήθηκε από το NBTC

Το smartphone με τον ίδιο κωδικό μοντέλου παρατίθεται στη βάση δεδομένων Camera FV-5 με τις προδιαγραφές της κύριας κάμερας και της κάμερας selfie. Η ανάλυση της κύριας κάμερας αναφέρεται ως 12,6MP, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται στο binning pixel και η πραγματική ανάλυση μπορεί να είναι 50MP.

Η selfie κάμερα έχει ανάλυση 8,1MP.

Oι παρακάτω εικόνες δείχνουν τις προδιαγραφές της κύριας κάμερας και της κάμερας selfie.

Xiaomi 14T Pro, Xiaomi 14T Pro: Αυτές είναι οι προδιαγραφές της κάμερας – Πιστοποιήθηκε από το NBTC Xiaomi 14T Pro, Xiaomi 14T Pro: Αυτές είναι οι προδιαγραφές της κάμερας – Πιστοποιήθηκε από το NBTC

Το Xiaomi 14T Pro φημολογείται ότι είναι μια έκδοση του Redmi K70 Ultra που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, το οποίο λέγεται ότι θα συνοδεύεται από Dimensity 9300+ SoC, οθόνη 1,5K 144Hz, μπαταρία 5.500 mAh και φόρτιση 120W.

Το 14T Pro λέγεται επίσης ότι έχει βαθμολογία IP68 και διαθέτει τρεις πίσω κάμερες – κύρια 50MP, ultrawide 8MP και macro 2MP. Αυτή είναι μια υποβάθμιση, καθώς το σύστημα τριπλής κάμερας του Redmi K70 Pro περιλαμβάνει κύριες μονάδες 50MP, τηλεφακό 50MP και ultrawide 12MP, ενώ η κάμερα selfie χρησιμοποιεί αισθητήρα 16MP.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple featured

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή επικρίνει την Apple επειδή δεν έφερε τις λειτουργίες Apple Intelligence στην ΕΕ

Περίπου η μισή κεντρική ομιλία της Apple στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της αυτόν τον μήνα ήταν αφιερωμένη στις λειτουργίες AI.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi 15 Pro: Παρελθόν από την κύρια κάμερα το μεταβλητό διάφραγμα

Nέες φήμες για το Xiaomi 15 και το Xiaomi 15 Pro που θα είναι τα πρώτα με Snapdragon 8 Gen 4 SoC και αναμένονται τον Οκτώβριο.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6 & Z Flip6: Επίσημες εικόνες με τις θήκες επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό

H Samsung θα ανακοινώσει τα νέα της αναδιπλούμενα, τα Galaxy Z Flip6 και Galaxy Z Fold6 , στις 10 Ιουλίου στην εκδήλωση Unpacked.

Smartphones featured OnePlus

Επίσημο το OnePlus Ace 3 Pro: SD 8 Gen 3, έως 24 GB RAM και μπαταρία 6.100 mAh

Το OnePlus Ace 3 Pro είναι πλέον επίσημο με κυρτή οθόνη 6,78 ιντσών 8T LTPO OLED με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 1-120 Hz.