Xiaomi Berlin: Με τον μη ανακοινωμένο Snapdragon 632 στο Geekbench

Xiaomi Berling Snapdragon, Xiaomi Berlin: Με τον μη ανακοινωμένο Snapdragon 632 στο Geekbench

Μια συσκευή με ονομασία Xiaomi Berlin εντόπισε ο Roland Quandt στο Geekbench, η οποία μετρήθηκε με το Snapdragon 632, ένα SoC που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Η συσκευή φαίνεται ότι ανήκει στη mid-range κατηγορία.

Το Snapdragon 632 σύμφωνα με την καταχώριση έχει 6 πυρήνες, αν και ο Quandt έχει πληροφορίες ότι έχει οχτώ πυρήνες. Αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ η Qualcomm αναμένεται να λανσάρει τρία νέα μοντέλα στη σειρά 600, το μοντέλο 632 δεν έχει ανακοινωθεί. Προηγουμένως το 632 είχε αναφερθεί ότι θα ήταν το chip του Redmi Note 5, κάτι που όμως δεν ίσχυε καθώς το Redmi Note 5 λανσαρίστηκε με το Snapdragon 625.

Το 632 στο Geekbench έρχεται με έξι πυρήνες με χρονισμό στο 1.02GHz. Επιπλέον, το Xiaomi Berlin διαθέτει 3GB RAM και δοκιμάστηκε με Android 7.1.2 Nougat. Δεδομένου ότι η Xiaomi υιοθετεί γρήγορα τα τελευταία λειτουργικά, πιθανότατα αυτή η συσκευή είναι κάποιο πρωτότυπο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.