Black Shark 2 Pro: Τα πρώτα benchmark στο AnTuTu

Black Shark 2 Pro, Black Shark 2 Pro: Τα πρώτα benchmark στο AnTuTu

Για το Black Shark 2 Pro ακούσαμε μετά την αποκάλυψη του Snapdragon 855+ και έχουν ήδη ξεκινήσει να επιβεβαιώνονται αρκετά χαρακτηριστικά. Το τηλέφωνο εμφανίστηκε στο Geekbench, έπειτα η Xiaomi αποκάλυψε ένα poster με την πιθανή ημερομηνία αποκάλυψης και το έκανε tease εμφανίζοντας την πλάτη του.

Σήμερα το Black Shark 2 Pro εμφανίστηκε στο AnTuTu επιβεβαιώνοντας αρκετά από τα χαρακτηριστικά. Το smartphone ενσωματώνει τον Snapdragon 855+ με την Adreno 640 υπεύθυνη για τα γραφικά, 12GB μνήμης RAM και ROM των 256GB. Επίσης, έχει οθόνης ανάλυσης 2340 x 1080 pixels και τρέχει το Android Pie. Η συσκευή πετυχαίνει 405.598 πόντους και βρίσκεται σχεδόν 30.000 πόντους υψηλότερα από τον προκάτοχο Black Shark 2.

Black Shark 2 Pro, Black Shark 2 Pro: Τα πρώτα benchmark στο AnTuTu

Το smartphone της θυγατρικής της Xiaomi, αναμένεται να καταφέρει να ανταγωνιστεί το “τέρας” που δημιούργησε η Asus, το οποίο ακούει στο όνομα ROG Phone 2. Η Asus αποκάλυψε τις προηγούμενες ημέρες το ROG Phone 2 μαζί με μία πληθώρα από περιφερειακά που μπορούν να συνδεθούν στο smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Θα χρησιμοποιεί το MediaTek Dimensity 7350 Pro SoC

Η Nothing κυκλοφορεί το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου και τώρα έχουμε ένα στοιχείο του τι σημαίνει πραγματικά ο χαρακτηρισμός “Plus”.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.