Xiaomi Black Shark 2 Pro: Ίσως αποκαλυφθεί στις 30 Ιουλίου

Black Shark 2 Pro, Xiaomi Black Shark 2 Pro: Ίσως αποκαλυφθεί στις 30 Ιουλίου

Τον Μάρτιο αποκαλύφθηκε το Xiaomi Black Shark 2 το οποίο ενσωματώνει τον Snapdragon 855, 8 ή 12GB μνήμη RAM, 6.39 ιντσών AMOLED οθόνη με ανάλυση FHD+ και αποθηκευτικό χώρο 128GB ή 256GB. Η  Xiaomi φαίνεται πως θέλει να επάνδρωση την Pro έκδοση του τηλεφώνου με τον ολοκαίνουργιο Snapdragon 855+ που αποκάλυψε τις προηγούμενες μέρες η Qualcomm.

Black Shark 2 Pro, Xiaomi Black Shark 2 Pro: Ίσως αποκαλυφθεί στις 30 Ιουλίου

Η αποκάλυψη έγινε στο κινεζικό Weibo με την δημοσιοποίηση ενός poster στο οποίο αναγράφεται η ημερομηνία 30 Ιουλίου. Τότε λοιπόν, αναμένεται να γίνει η παρουσίαση του Black Shark 2 Pro.

Πολύ πιθανόν η Xiaomi να θέλει να χτυπήσει τα αναβαθμισμένα Red Magic 3 και ROG Phone 2 των nubia και Asus, τα οποία θα τροφοδοτούνται από το νέο chipset της Qualcomm. Το τηλέφωνο της Asus συγκεκριμένα κατάφερε να ξεπεράσει σε επιδόσεις στο Geekbench το απλό Black Shark 2. Η Asus αναμένεται να αποκαλύψει τον διάδοχο του ROG Phone στις 23 Ιουλίου.

Άγνωστο παραμένει αν θα υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές στο smartphone της Xiaomi.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.