Xiaomi Black Shark 4: Εμφανίζεται στο Google Play Console

, Xiaomi Black Shark 4: Εμφανίζεται στο Google Play Console

Το επερχόμενο gaming smartphone της Xiaomi, Black Shark 4, εμφανίστηκε στο Google Play Console και μας αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά του. Το νέο μοντέλο φέρει την κωδική ονομασία Kaiser, ενώ βλέπουμε ότι θα τρέχει τη τελευταία έκδοση λογισμικού Android 11, με όλες τις παραμετροποιήσεις της Xiaomi.

Παράλληλα, στο εσωτερικό του Black Shark 4 θα υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 888, συνοδευόμενος, τουλάχιστον σε μία έκδοση, από 8GB μνήμης RAM. Επιπλέον, αν και δε γνωρίζουμε το μέγεθος της οθόνης, θα έρθει με ανάλυση FHD+ και αναλογία 20:9, κάτι απόλυτα λογικό καθώς τα gaming smartphones εστιάζουν περισσότερο στο μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης και όχι στην ανάλυση.

Για κάποιον λόγο, η έκδοση στο Google Play Console αναγράφει τον επεξεργαστή Snapdragon 835, όμως έχουμε δει ήδη να περνάει από το AnTuTu με το νεότερο SoC. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν μπαταρία 4.500mAh με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης στα 120W, με την πλήρη φόρτιση να πραγματοποιείται σε μόλις 15 λεπτά. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.