Xiaomi BlackShark 2 Pro: Έρχεται 30 Ιουλίου με τον Snapdragon 855+[βίντεο]

Πριν μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε ο νέος επεξεργαστής της Qualcomm, Snapdragon 855+, ο οποίος είναι φτιαγμένος για gaming smartphones. Την ίδια ημέρα αρκετές εταιρείες ανακοίνωσαν συσκευές που θα ήταν εφοδιασμένες με τον νέο επεξεργαστή.

Xiaomi BlackShark 2 Pro, Xiaomi BlackShark 2 Pro: Έρχεται 30 Ιουλίου με τον Snapdragon 855+[βίντεο]

Μία από αυτές τις εταιρείες ήταν και η Xiaomi, η οποία ανακοίνωσε το BlackShark 2 Pro. Στην ουσία είναι μία βελτιωμένη έκδοση του Black Shark 2 που είχε κυκλοφορήσει η εταιρεία πριν λίγο καιρό.

Πέρα από τα leaks, που αποκάλυψαν το σχεδιασμό του Xiaomi BlackShark 2 Pro και το score στο AnTuTu, η BlackShark δημοσίευσε ένα ιδιαιτέρως περίεργο για τα ελληνικά δεδομένα teaser βίντεο, στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo.

Στο βίντεο αυτό η εταιρεία αποκαλύπτει ότι θα παρουσιάσει το Xiaomi BlackShark 2 Pro στις 30 Ιουλίου και επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τον Snapdragon 855+. Επιπλέον, το βίντεο αποκαλύπτει τη μπροστά όψη της συσκευής που μοιάζει αρκετά με την standard έκδοση.

Κατά τα άλλα το βίντεο δεν αποκαλύπτει άλλες λεπτομέρειες για το νέο gaming smartphone της BlackShark. Ωστόσο, με βάση τα leaks γνωρίζουμε ότι το smartphone θα τρέχει Android 9 Pie, θα έχει 12GB μνήμη RAM και 256GB ή 512GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Ακόμη, γνωρίζουμε ότι η συσκευή θα έχει AMOLED FullHD+ οθόνη, χωρίς να είναι γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το score του Xiaomi BlackShark 2 Pro στο AnTuTu είναι κάπως εξωπραγματικό. Οι 405.598 πόντοι ξεπερνούν κατά πολύ τους 371.610 που έχει συγκεντρώσει το OnePlus 7 Pro που είναι το νούμερο ένα smartphone στη λίστα του benchmark test.

Όπως και να έχει σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε τα πάντα για τη συσκευή, και λίγο αργότερα θα μάθουμε και τα αποτελέσματα των πρώτων benchmarks.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα τους.πολυ εξυπνη διαφημιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.