Xiaomi: Ετοιμάζει κινητό με οθόνη 144Hz και επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1000+

Xiaomi, Xiaomi: Ετοιμάζει κινητό με οθόνη 144Hz και επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1000+

Το DigitalChatStation έκανε μια ανάρτηση στο Weibo που υποδηλώνει ότι η Xiaomi αναπτύσσει ένα τηλέφωνο με οθόνη LCD 144Hz. Αυτή η συσκευή θα χρησιμοποιεί επίσης τον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1000+. Στην επίσημη κυκλοφορία της σειράς Dimensity 1000, ο Lu Weibing πρόεδρος της Xiaomi Group China και γενικός διευθυντής της Redmi, ανέβηκε στην σκηνή και αυτή η κίνηση πυροδότησε φήμες.

Φαίνεται ότι η Xiaomi εργάζεται σε μια νέα συσκευή με το κωδικό όνομα Redmi Karma. Αυτό θα διαθέτει τον MediaTek Dimensity 1000+ , έναν επεξεργαστή 5G ικανό να προσφέρει υψηλή απόδοση αντάξια των πιο ισχυρών επεξεργαστών της Qualcomm. Επιπλέον, η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη 144Hz, ρυθμός ανανέωσης που δεν έχουμε ξαναδεί σε smartphone της Xiaomi. Θυμηθείτε ότι μέχρι σήμερα το Redmi K30 ήταν το πιο προηγμένο από αυτή την άποψη, με οθόνη IPS 120Hz.

Πέρα από αυτά τα χαρακτηριστικά, το φημολογούμενο Redmi Karma θα συνοδεύεται από την κάμερα του Redmi K30 Pro, δηλαδή τουλάχιστον 64MP. Έχοντας αυτό κατά νου, ο αισθητήρας θα είναι πιθανότατα ο SONY IMX686. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ακόμα άγνωστα. Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες, το Redmi Karma αναμένεται να εμφανιστεί επίσημα τον Ιούλιο, οπότε οι πρώτες επίσημες λεπτομέρειες θα μπορούσαν να εμφανιστούν τις επόμενες εβδομάδες.

Το Redmi K30 Pro έρχεται με τον Qualcomm Snapdragon 865, οπότε είναι πιθανό η σειρά Redmi K να χρησιμοποιήσει τον Dimensity 1000+. Ο Lu Weibing τόνισε ότι η εποχή των Redmi 5G συνεχίζει να στοχεύει στην υψηλή ποιότητα. Η εταιρεία επίσης ισχυρίζεται ότι έχει ξεπεράσει μια σειρά τεχνικών δυσκολιών του 5G για να κυκλοφορήσει ποιοτικές συσκευές στο μέλλον.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.