Στοιχεία στο MIUI 11 δείχνουν ότι η Xiaomi ετοιμάζει smartphone του οποίου η οθόνη θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Μάλλον είναι το Mi Note 10.
Πρώτα η Razer εξόπλισε τα smartphones της με οθόνες που έχουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Σιγά σιγά, το χαρακτηριστικό αυτό έγινε trend, και πλέον σχεδόν όλες οι κατασκευάστριες διαθέτουν ένα smartphone του οποίου η οθόνη έχει υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Από ότι φαίνεται η Xiaomi ετοιμάζεται να ακολουθήσει την τάση αυτή.
Σύμφωνα με το XDA-Developers, η Xiaomi εργάζεται σε ένα smartphone με 120Hz ρυθμό ανανέωσης. Αυτή τη στιγμή, τα μόνα smartphones που υποστηρίζουν αυτόν τον ρυθμό ανανέωσης είναι τα Razer Phone, Razer Phone 2, και το Asus ROG Phone 2.
Το XDA σκαλίζοντας το MIUI 11 ανακάλυψε ότι η Xiaomi πρόσθεσε ρύθμιση για την αλλαγή του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης. Η ρύθμιση επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ δύο επιλογών τα 60Hz και τα 120Hz.
Η εμφάνιση της παραπάνω επιλογής στο MIUI 11 σημαίνει ότι η εταιρεία εργάζεται ήδη σε ένα 120Hz smartphone. Ενδιαφέρον είναι ότι μεταξύ των επιλογών δεν υπάρχουν τα 90Hz, ενώ δεν είναι γνωστό αν η εταιρεία θα την προσθέσει αργότερα.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου