Xiaomi Mi Note 10: Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο με Snapdragon 855+;

Xiaomi Mi Note 10, Xiaomi Mi Note 10: Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο με Snapdragon 855+;

Έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που βγήκε στην αγορά το τελευταίο Xiaomi Mi Note. Οι οπαδοί των συγκεκριμένων smartphones είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι με την εταιρεία, αλλά σύμφωνα με νέα αναφορά, η κινέζικη κατασκευάστρια ετοιμάζει το Xiaomi Mi Note 10.

Τον Ιανουάριο του 2015, η Xiaomi κυκλοφόρησε τα Mi Note και Mi Note Pro. Η συνέχεια δόθηκε με το Mi Note 2, το οποίο ανακοινώθηκε μαζί με το πρώτο Mi MIX τον Οκτώβριο του 2016. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Xiaomi Mi Note 3, τον Σεπτέμβριο του 2017, η εταιρεία δεν έχει βγάλει στην αγορά κανένα νέο μοντέλο της σειράς.

Φέτος τον Ιούνιο, ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, δήλωσε ότι η εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει νέα smartphones στις σειρές Mi Note και Mi Max. Ωστόσο, σύμφωνα με τον tipster Ice universe, η κατασκευάστρια θα επαναφέρει τη σειρά Mi Note με το Xiaomi Mi Note 10, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου.

Δυστυχώς, ο Ice universe δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του Mi Note 10. Παρά το γεγονός ότι τα Mi Note και Mi Note 2 είχαν flagship χαρακτηριστικά, το Mi Note 3 ήταν ένα upper-midrange smartphone. Πέραν αυτού όμως, το Mi Note 10 αναμένεται να έχει flagship χαρακτηριστικά και να είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+.

Αν η πηγή του tipster έχει δίκιο, τότε σύντομα θα γεμίσει το διαδίκτυο με φήμες και leaks για το Xiaomi Mi Note 10. Οπότε, μείνετε συντονισμένοι στο Techblog για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το επερχόμενο smartphone της Xiaomi.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pad21r

Όποιος έχει mi note ξέρει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.