Xiaomi Blackshark: Είναι αυτό το gaming smartphone;

Xiaomi Blackshark gaming smartphone, Xiaomi Blackshark: Είναι αυτό το gaming smartphone;

Ένα νέο smartphone με την ονομασία “blackshark” έκανε την εμφάνισή του στο AnTuTu, το οποίο, όπως αναφέραμε χτες, εικάζεται ότι αποτελεί ένα gaming smartphone από τη Xiaomi.

Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, υπάρχουν κάποια στοιχεία που παραπέμπουν στο ότι το Blackshark αποτελεί πρότζεκτ της Black Shark, της πρόσφατα αποκτηθείσας θυγατρικής της κινέζικης εταιρείας.

Εκτός από το όνομα της θυγατρικής, που είναι ίδιο με το όνομα του μοντέλου που εμφανίζεται στο AnTuTu, στην επίσημη ιστοσελίδα της Black Shark, όπως βλέπουμε στην κεντρική εικόνα, εμφανίζεται το μέρος μιας συσκευής που μοιάζει να είναι ένα gaming smartphone. Η συσκευή φαίνεται να έχει χρώμα ανθρακί με πράσινες φωσφοριζέ λεπτομέρειες.

Να υπενθυμιστεί ότι βάσει της καταχώρισης στο AnTuTu, η συσκευή θα ενσωματώνει το Snapdragon 845 για SoC και 8GB RAM. Επιπλέον, θα έρχεται με αποθηκευτικό χώρο 32GB και οθόνη ανάλυσης 2.160 x 1.080, κάτι που σημαίνει ότι η αναλογία του θα είναι 18:9.

Ακόμη, η συσκευή θα φορά Android 8.0 Oreo. Στη δοκιμή του AnTuTu το εν λόγω smartphone σκόραρε 270.680 βαθμούς ξεπερνώντας κατά πολύ τους περίπου 100.000 βαθμούς του Razer Phone, το οποίο όμως φέρει το Snapdragon 835.

Παρόλο που η Xiaomi δείχνει σιωπηλή σχετικά με το gaming smartphone, τα χαρακτηριστικά του υποδεικνύουν ότι θα πρέπει να το αναμένουμε μέσα στο έτος.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
macmega

Tromero

macmega

Παιδιά το σαιτ έχει μάλλον κάποιο πρόβλημα. Είμαι άλλο άτομο από τον macmega και για να στείλω μήνυμα μου συμπλήρωσε αυτόματα το όνομα και το email του macmega για να στείλω μήνυμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.