Smartphones

H Xiaomi επίσημα στην Ελλάδα: Έρχονται τα πρώτα smartphones [αποκλειστικό]

Είναι -σχεδόν – επίσημο και το μάθατε πρώτοι εδώ στο Techblog. Η Xiaomi έρχεται στην Ελλάδα με αποκλειστικό αντιπρόσωπο και από ότι φαίνεται τα πρώτα μοντέλα smartphones θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά μέσα στο Δεκέμβριο.

Την περασμένη Δευτέρα κάναμε γνωστό μέσα από το Techblog ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά με την έλευση της Xiaomi στην Ελλάδα. Σήμερα Τετάρτη, δύο μέρες μετά και οι πληροφορίες μας φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι μέσα στο Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα Xiaomi smartphones στη χώρα μας από τον επίσημο αντιπρόσωπο της Xiaomi στην Ελλάδα.

Αν δεν κάνουμε λάθος η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις ελάχιστες πρώτες χώρες που θα συνεργαστεί επίσημα η Xiaomi. Δύο χώρες που ήδη έχουν επίσημα την Xiaomi είναι οι Πολωνία και Ουκρανία.

Θα σας ενημερώνουμε με ότι νέο μαθαίνουμε σχετικά με την Xiaomi στην Ελλάδα!

Επεξεργάστηκε την 7 Δεκεμβρίου 2016 19:24

Σχόλια

  • Ο μαι γκοντ
    Μην έρθουν από κανα public μόνο γιατί αλλιώς θα φτάσουν στο διάστημα οι τιμες😂

  • Μήπως λέω μήπως, ο αναβρασμος που βλέπουμε στα τελωνεια οφείλεται και σε αυτό; Λέω εγώ, με το φτωχό μου μυαλό. Πάντως για να τα φέρει επίσημα αντιπρόσωπος έδω σημαίνει ότι έχουμε καλή αγοραστικη δύναμη κατά αναλογία πάντα.. Ελπίζω μόνο να μηνιαίο κάνα public όπως προειπαν από πάνω,γιατί πάλι από Κίνα θα αγοράζουμε.

  • @μιχαλης και ποιο ψιλα θα ειναι ίσος (το φπα και την τοπική φορολογία ποιος θα την πληρώσει ο φουφουτος?

  • @Panikas Μάλλον πλάκα μας κάνεις. Αφενώς έχει γίνει έρευνα και έχουμε την λιγότερη αγοραστική δύναμη στην Ε.Ε. (λες και δεν το ξέραμε αυτό) αφετέρου οι άλλες δύο χώρες που εξάγει επίσημα η Xiaomi είναι η Πολωνία και η Ουκρανία και αυτό τα λέει όλα. Κάνουν baby steps στην εισοδό τους στην Ευρώπη σε μικρές αγορές, δοκιμαστικά πάντα. Ένα plus για την προτίμηση τους σε εμάς ίσως να είναι και η παρουσία της Cosco στο Πειραιά. Φανταστείτε μελλοντικά όλα τα προιόντα της, που προορίζονται για Ε.Ε. να περνάνε από Πειραιά.

  • Παιδιά, το προηγούμενο σχόλιο αφαιρέθηκε όπως μας το ζήτησε ο συντάκτης του.

  • Giannis.. Ποιός τα λέει αυτά το δντ ή μήπως η νδ??
    Πρώτοι σε πωλήσεις iphone είμαστε ανάλογα με τον πληθυσμό μας!!!
    Η μισή ελλαδα έχει s7 edge κ η άλλη μισή iphone
    Μέχρι κ ο παππούς μου έχει iphone του προσδίδει κύρος λέει χαχαχαχα!!!!

  • @Ιωάννης jb
    Υπάρχουν έρευνες οι οποίες έχουν δημοσιευθεί πολύ πρόσφατα. Αυτό που λες εσύ ότι είμαστε πρώτοι σε iphone αναλογικά με τον πληθυσμό μας θα ήθελα ένα link παρακαλώ να το διαβάσω αν μπορείς. Είμαστε πρώτοι όμως σε ποσοστό πληθυσμού κάτω από το όριο της φτώχιας και με τα χαμηλότερα εισοδήματα στην Ευρωζώνη και αυτό είναι γνωστό (υπάρχουν πολλές στατιστικές για του λόγου το αληθές).
    Έχουν κλείσει άπειρες επιχειρήσεις και το πραγματικό ποσοστό ανεργίας αγγίζει δυσθεώρητα νούμερα πλέον. Αυτό δεν γίνεται σε μία χώρα που έχει αγοραστική δύναμη, που υπάρχει παραγωγή κα κατανάλωση.
    Εσύ πιστεύεις ότι δεν είμαστε φτωχοί σαν λαός? Οτι η αγοραστική μας δύναμη είναι ισάξια με των υπολοίπων? Γιατί αν το πιστεύεις τότε μάλλον μας ψεκάζουν.
    Και αυτά σύντροφε δεν τα λέει ούτε η ΝΔ όυτε το ΔΝΤ.

  • Aν ερθουν επισημα στην χωρα μας τας κινητα της, αυτο σημαινει οτι δεν θα θελουν σκαλισμα και διαφορες ρομ για να δουλεψουν σωστα;;; Ο μονος λογος που δεν εχω αγορασει ακομα xiaomi ειναι αυτος.Ξερει καποιος να μου απαντησει;;

  • Απ όσο θυμάμαι έχουν σχετικά καλό sar.. Μπορεί όχι στα επίπεδα της Samsung αλλά δεν τηγανιζουν όπως τα iPhone.. Πλέον οι stable global roms έχουν τα πάντα μέσα και δεν χρειάζεται πείραγμα.. Πάντως με ελάχιστο πείραγμα περνάς την ελληνική rom που είναι απίστευτη.

  • Κάποιος είπε για ελληνικά. Μάλλον κάνε το κόπο και βάλε MIUI 8. Ελληνική γλώσσα Και regional settings είναι όλα κομπλέ

  • Από Έλληνα αντιπρόσωπο ή η ίδια η μαμά εταιρεία? Αν απο Ελληνα(κλεφτοκοτα απατεώνα) την κάτσαμε..

  • Έχουν περάσει κατά καιρούς διάφορα μοντέλα της Xiaomi από τα χέρια μου. (Redmi 1, Redmi 3, Redmi note 2, Redmi Note 3, Mi3,Mi4c). Εξαιρετικά κινητά όλα τους στα λεφτά τους με τα θετικά και τα αρνητικά τους. Θεωρώ ότι θα φέρει τις global εκδόσεις που κυκλοφορούν από μερικα μοντέλα της οι οποίες παίρνουν και OTA updates και έχουν και την 800αρα μπάντα. Σίγουρα θα είναι ακριβότερα από Κινέζους resellers το οποίο το θεωρώ λογικό λόγω φορολογίας αλλά και πάλι θα αξίζει ή αγορά τους ειδικά στην mid range κατηγορία. Μην ξεχνάμε ότι πλέον θα υπάρχει επίσημο service και όχι αυτός ο γολγοθας με τους κινέζους resellers.

  • εδω και ενα μηνα εχω το Μι5 s plus... απο Gearbest.πραγματικα δεν τους ξαναδινω ευρο εδω στην Ελλαδα...αντε κοροιδα ξυπνηστε λιγο..εχω βαρεθει να ακουω τις μπουρδες σας

  • @manos Μπορείς να δεις το SAR κάποιου συγκερκιμένου κινητού στο manual της εταιρείας.
    @Nikopoup Τα iphone τηγανίζουν?
    Μάλλον δεν γνωρίζεις ότι αυτή είναι η μέγιστη τιμή πιθανότατα στιγμιαία, όχι η μέση.
    Επίσης λες για την Samsung,έχεις ιδέα ότι το SAR της Samsung μετριέται από απόσταση 15mm ενώ των Iphone στα 5mm??
    Το οποίο σημαίνει ότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ πόσο είναι το SAR των Samsung στα 5mm γιατί το όριο χρήσης του κινητού είναι για τα 15mm.

  • Αυτό σημαίνει ότι στην Global έκδοση θα πάρουμε επιτέλους Ελληνικά ανάμεσα σ'
    όλα τ' άλλα! Είναι διαφορετικά, (για μένα τουλάχιστον) να έχεις συσκευή που να υποστηρίζει τη μητρική σου γλώσσα!

  • Τα SAR που έχουν ή που ανακοινώνουν είναι το ίδιο με άλλων (0,7 κατά μέσο όρο) αλλά τι σημασία έχει; Το SAR όταν είναι κάτω από 2 δεν είναι εντός ορίων; Και αν δεν ήταν τι ακριβώς έχει αποδειχθεί για αυτήν την ακτινοβολία; Τις μέλισσες έπρεπε να φοβάστε περισσότερο που προκαλούν νεκρούς κάθε χρόνο όχι το SAR (το οποίο δεν αναφέρεται καν σε μέση χρήση παρά στη μέγιστη δυνατή εκπομπή υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες).

    Ο έλληνας που καπνίζει σαν φουγάρο και οδηγεί μηχανάκι χωρίς κράνος και αυτοκίνητο χωρίς ζώνη (και στο πίσω κάθισμα), τον ενδιαφέρει τι sar έχει το κινητό του (!?) μήπως και πάθει τίποτα από αυτό λες και ξέρει πολλούς που έπαθαν (ενώ από τσιγάρο, αυτοκίνητο ή μηχανάκι μάλλον ξέρει αρκετούς που κάτι έπαθαν).

    Αυτό είναι ο Έλληνας. Ακριβός στα πίτουρα, φτηνός στο αλεύρι..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.