Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro: Διαθέσιμη η πρώτη δοκιμαστική έκδοση του Android 11

, Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro: Διαθέσιμη η πρώτη δοκιμαστική έκδοση του Android 11

Με τη Google να ανακοινώνει την πρώτη δοκιμαστική έκδοση του επερχόμενου της λειτουργικού στις συσκευές Pixel, ήταν σίγουρο πως και οι υπόλοιποι κατασκευαστές θα ακολουθήσουν. Την αρχή έκανε η OnePlus πριν μερικές ημέρες και τώρα έρχεται και η Xiaomi.

Η πρώτη beta έκδοση του Android 11 σε συσκευές Xiaomi λοιπόν είναι γεγονός και μάλιστα διαθέσιμη για τους τολμηρούς να τη δοκιμάσουν. Στην παρούσα φάση, η beta αφορά μόνο δύο συσκευές της εταιρείας και συγκεκριμένα τις ναυαρχίδες Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro. Η εταιρεία είχε υποσχεθεί πως και οι χρήστες του Poco F2 Pro θα μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, κάτι που προς το παρόν δεν έγινε.

Αν θέλετε να εγκαταστήσετε την εν λόγω έκδοση στη συσκευή σας, θα πρέπει πρώτα να έχετε τους αντίστοιχους USB Drivers στον υπολογιστή σας και να έχετε ξεκλείδωτο bootloader. Αν τα έχετε αυτά, μπορείτε να κατεβάσετε την αντίστοιχη ROM για το Mi 10 ή το Mi 10 Pro (review) και να την περάσετε στη συσκευή σας μέσω του Mi Flash Tool.

Όσοι τολμηροί το δοκιμάσουν, να ξέρουν πως θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά bugs και κολλήματα, λόγω του ότι πρόκειται για την πρώτη beta έκδοση του λειτουργικού. Αν πάντως προχωρήσετε στο μεγάλο βήμα, γράψτε μας τις εντυπώσεις σας και τα προβλήματα που είδατε.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.