Xiaomi: Σημειώνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, στους κορυφαίους της Ελληνικής αγοράς

Xiaomi επιτυχία Ελληνικής αγοράς, Xiaomi: Σημειώνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, στους κορυφαίους της Ελληνικής αγοράς

Η Xiaomi παρουσίασε πριν από λίγες ώρες δύο νέες προσιτές συσκευές, τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus. Όμως, μαζί με την επίσημη ανακοίνωση των smartphones, η εταιρεία δημοσίευσε και τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου της χρονιάς, τα οποία μαρτυρούν την παγκόσμια επιτυχία που βιώνει ως κατασκευαστής.

Συγκεκριμένα, η Xiaomi ανακοίνωσε πως έχει αποστείλει 27.6 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως μόνο μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2017. Ο Κινέζικη εταιρεία βρίσκεται στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως, πίσω από τις Samsung, Apple, Huawei και Oppo. Η ποσοστιαία μεταβολή της Huawei σε πωλήσεις τους τελευταίους τρεις μήνες ήταν μακράν η μεγαλύτερη (ανοδικά) από εκείνες των ανταγωνιστών, με 102.6%. Πρόκειται για μια τεράστια πρόοδο, η οποία μάλιστα μοιάζει πως θα συνεχιστεί, αφού η Xiaomi διατηρεί την πολιτική της με κυκλοφορίες οικονομικών προτάσεων που όμως ενσωματώνουν ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Xiaomi επιτυχία Ελληνικής αγοράς, Xiaomi: Σημειώνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, στους κορυφαίους της Ελληνικής αγοράς

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε πως βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε πιο επιτυχημένους κατασκευαστές σε 14 χώρες (εκτός της γενικής παγκόσμιας κατάταξης). Να σημειωθεί πως στην Ινδία κατέχει την πρώτη θέση μαζί με την Samsung. Ανάμεσα στις προαναφερθείσες 14 χώρες βρίσκονται και 4 Ευρωπαϊκές, με μια εξ’αυτών να είναι και η Ελλάδα. Η πορεία των Xiaomi smartphones στην αγορά της χώρας μας είναι μόνιμα ανοδική. Ιδιαίτερα το Xiaomi Redmi Note 4 (μαζί με τον δίδυμο αδελφό του, 4X) έχει κάνει… πάταγο στην Ελλάδα λόγω της χαμηλής τιμής, της ποιοτικής κατασκευής και των αξιόλογων χαρακτηριστικών του.

Δεν τίθεται αμφιβολία πως η Xiaomi στοχεύει προς την κορυφή. Οι αριθμοί της είναι σχεδόν μόνιμα ανοδικοί και οι συσκευές της γίνονται ανάρπαστες στην πλειοψηφία των αγορών που διατείθενται. Ίσως είναι θέμα χρόνου μέχρι ο Κινέζος κατασκευαστής να ανακηρυχθεί ο μεγαλύτερος της κατηγορίας του. Αν εξακολουθήσει να παρουσιάζει smartphones σε αισθητά χαμηλότερες τιμές από τους ανταγωνιστές, η συνεχή επιτυχία μοιάζει βέβαιη.

Xiaomi επιτυχία Ελληνικής αγοράς, Xiaomi: Σημειώνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, στους κορυφαίους της Ελληνικής αγοράς

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
power_g

Να βαζε και καλες καμερες στα κινητα της καλα θα ηταν!

Ευάγγελος

To redmi 5 , καμία πληροφορία για Ελλάδα έχουμε;

bezilys

Αυτό τ; το λέει όλα!

alxgiann

Καλές κάμερες βάζει. Όχι στην σειρά Redmi, όμως.

I am

Όταν μειώνεται το εισόδημα των καταναλωτών αυξάνεται η ζήτηση των κατώτατων αγαθών. Τόσο απλή μικροοικονομια και οι όροι ακριβής. Καληνύχτα σας κύριοι

James

@I am ή πιο απλά όταν μια τεχνολογία ωριμάζει και δε θεωρείται πια πολυτέλεια να την κατέχει κάποιος, δε θέλει να την πληρώνει και ως πολυτέλεια και επιλέγει αυτό που θα του κάνει τη δουλειά του.

Σταύρος Χρι

Η ποσοστιαία μεταβολή της Huawei σε πωλήσεις τους τελευταίους τρεις μήνες ήταν μακράν η μεγαλύτερη (ανοδικά) από εκείνες των ανταγωνιστών, με 102.6%. Πρόκειται για μια τεράστια πρόοδο, η οποία μάλιστα μοιάζει πως θα συνεχιστεί, αφού η Xiaomi διατηρεί την πολιτική της με κυκλοφορίες οικονομικών προτάσεων που όμως ενσωματώνουν ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά. (θέλει διόρθωση όπου Huawei –> Xiaomi) @ I am Σε καμία περίπτωση τα προιόντα της Xiaomi είναι κατώτερα ποιοτικά… Ο κόσμος δεν είναι χαζός, και ίσα ίσα που η Xiaomi όπως και η oneplus προχώρησε με γνώμονα την χαμηλή τιμή μέχρι εκεί που δεν θα κάνει παραχωρήσεις στην ποιότητα… Υπάρχουν πολλές εταιρίες που κινούνται με στόχο όσο τον δυνατόν χαμηλότερη τιμή (αυτό και μόνο) και έχουν χαμηλότερες τιμές από την Xiaomi όπως είναι η Lenovo, LeEco και τόσες άλλες κινέζικες… @alxgiann Εκτός τα μοντέλα mi5, mi6, mi note 3, και Redmi note 3 pro όλα τα άλλα μοντέλα της Xiaomi έχουν κάμερες μέτριες όντως… Εννοείται ότι όταν μία εταιρία προσπαθεί και σέβεται τους πελάτες της η άνοδος είναι μονόδρομος… Έτσι ξεκίνησε και η Samsung πριν μερικά χρόνια όποιοι θυμάστε. Αυτή ήταν που έδινε πολύ καλά κινητά σε καλές τιμές σε σχέση με κάτι πανάκριβα Sony. Αυτή έδινε πρώτη 3Gb… Συνέχεια »

Andreas

την βρηκαμε την καραμελα τωρα…”δεν βαζει καλες καμερες”. αμα αγοραζετε συσκευη 200ευρη θες να εχει και κορυφαια καμερα? δεν ειστε για τιποτα τελικα. παρε ενα mi6 ,mi note 3, να σου πω εγω μετα για καμερες..

Λευτερης

Το Mi6 7 μηνες μετα την κυκλοφορία του, νικαει το Oneplus 5t σε speedtest, εχει αξιοπρεπεστατη καμερα, πολυ καλη οθονη και ποιοτητα κατασκευης, κορυφαια specs και το βρισκεις στα 300 ευρω. Γιατι να μην παει καλα η εταιρεία; Εχω ενα Mi 5s Plus σαν δευτερο κινητο το οποιο το πηρα 260 ευρω. Το λατρευω και το πρωτο μου κινητο ειναι το pixel xl

Song

Μου θυμιζετε και μπράβο όσοι δεν το παίζετε “large και λεφταδες” τη ρηση:καλύτερα μια τσάντα των 20€ με 880€ μέσα, παρά μια τσάντα των 900€ άδεια.
Είπαμε, δικαίωμα σε κάποιους να παίρνουν ακριβά κινητά και να το επιδεικνύουν, αλλά όχι και να ειρωνεύονται αυτούς που σκέφτονται έξυπνα η που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν κάτι πανάκριβο. Υπόψη ότι κι εγώ mate 10 pro έχω, πρέπει να ατό παίζω μάγκας δηλαδή; Η πρέπει να μη βλέπω ότι και με το δεύτερο μου Mi max2, κάνω τα πάντα τέλεια;
Μπορει να λατρεύουμε την τεχνολογία, αλλά η ζωή είναι εκεί έξω.

ster

η xiaomi κανει φοβερη κινηση στην παγκοσμια αγορα πουλωντας πραγκαμτικα και αντικειμενικα καλες συσκευες για τα λεφτα που δινεις.Σε εντιθεση με samsung apple που εχουν ξεφυγει σε τιμες 800 με 1200 ευρω για συσκευες που με το ζορι αξιζουν τα μισα.

τλχ με αυτην την κινεζικη δινεις 200 και τα ευχαριστιεσαι.

αυτη η oppo μου κανει τρομερη εντυπωση που δεν την εχουμε δει καθολου στην Ελλαδα.

KnightRider

Nα εφτιαχνε και την ηχογραφηση στην εγγραφη βιντεο καλα θα ηταν !!!!

mech.al.

Είναι και το άλλο… Σε βάζει σε σκέψεις να αγοράσεις το καινούργιο μοντελο τον επόμενο χρόνο… Πριν ένα μήνα αγόρασα μι6 με 320ευρω στο εξωτερικό και τώρα ήδη με βάζει σε σκέψεις για μι7 του χρόνου… Ποιόν; Εμένα που αγόραζα κάθε 2 χρόνια μιντ ρεΐντζ συσκευες.

petros

Βλεποντας τις σημαίες Ελλαδα, Τσιμπουτου , Κένυα, Μαδαγασκάρη κλπ καταλαβαίνεις οτι ολοι οι πλούσιοι τα παίρνουν

alxgiann

Πέτρο, το επίσημο μαγαζί τηχ Xiaomi στην Κηφησίας στο golden mall πίσω από το ολυμπιακό στάδιο είναι. Πριν ξαναγράψεις κάτι τέτοιο, πήγαινε και ρίξε μια ματιά εκεί πρώτα, έ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.