Xiaomi Redmi 5 & Plus: Οικονομικά, με οθόνη FullView & μεγάλη μπαταρία

Xiaomi Redmi 5 & Plus official, Xiaomi Redmi 5 & Plus: Οικονομικά, με οθόνη FullView & μεγάλη μπαταρία

Τα Xiaomi Redmi 5 και Xiaomi Redmi 5 Plus έχουν πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγες διαρροές όλο αυτό το διάστημα, αλλά σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα τα smartphones με οθόνη FullView, μεγάλες μπαταρίες και οικονομικές τιμές.

Xiaomi Redmi 5 & Plus official, Xiaomi Redmi 5 & Plus: Οικονομικά, με οθόνη FullView & μεγάλη μπαταρία

Το Xiaomi Redmi 5 ενσωματώνει οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης HD+ και 18:9 aspect ratio. Φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 450 1.8 GHz, κατασκευασμένο με τη διαδικασία των 14nm. Διαθέτει μνήμη RAM 2GB με ενσωματωμένη μνήμη 16GB, υπάρχει μια δεύτερη έκδοση με 3GB RAM και χωρητικότητα 32GB. Και οι δυο εκδόσεις έχουν υποδοχή για microSD έως και 128GB.

Xiaomi Redmi 5 & Plus official, Xiaomi Redmi 5 & Plus: Οικονομικά, με οθόνη FullView & μεγάλη μπαταρία
Η κάμερα στην πλάτη είναι 12 Megapixel, 5 Megapixel στην μπροστινή πλευρά, και οι δυο με LED flash. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι στην πλάτη, έχει μπαταρία 3300mAh. Αν και τρέχει Android 7.1.2 Nougat, έχει MIUI 9 με χαρακτηριστικά όπως intelligent assistant και picture-in-picture mode.

Xiaomi Redmi 5 & Plus official, Xiaomi Redmi 5 & Plus: Οικονομικά, με οθόνη FullView & μεγάλη μπαταρία

Το Xiaomi Redmi 5 Plus είναι λίγο πιο δυνατό, αλλά έχει την ίδια εμφάνιση. Διαθέτει οθόνη 5.99 ιντσών FullView ανάλυσης Full HD+, επεξεργαστή Snapdragon 625, εκδόσεις με 3GB RAM/32GB χωρητικότητα ή 4GB RAM/64GB χωρητικότητα και μπαταρία 4000mAh. Κάμερα, UI, αισθητήρας αποτυπωμάτων κλπ., είναι ίδια με την κανονική έκδοση.

Xiaomi Redmi 5 & Plus official, Xiaomi Redmi 5 & Plus: Οικονομικά, με οθόνη FullView & μεγάλη μπαταρία

Τιμές

Τα Xiaomi Redmi 5 και Xiaomi Redmi 5 Plus θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα από 12 Δεκεμβρίου σε Black, Blue, Pink, Gold.

Xiaomi Redmi 5 2GB τιμή 120 δολάρια
Xiaomi Redmi 5 3GB τιμή 135 δολάρια
Xiaomi Redmi 5 Plus 3GB τιμή 150 δολάρια
Xiaomi Redmi 5Plus 4GB τιμή 195 δολάρια

Xiaomi Redmi 5 & Plus official, Xiaomi Redmi 5 & Plus: Οικονομικά, με οθόνη FullView & μεγάλη μπαταρία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Μία από τα ίδια.Ο χιλιοφορεμένος 625 και ένα σαπάκι της σειράς 4χχ…Τι να πείς.Τουλάχιστον τα κοστολόγησε δεόντως.Προσωπικά πιστεύω ότι και σε αυτά τα χρήματα παραμένουν σαπάκια .Καλύτερα κάποιος που θέλει μέχρι 120-140 ευρώ αντρόιντ να τα δώσει για κάνα moto g παρά για αυτά.Καλά σε θέμα κάμερας,οθόνης και τα συναφή μην το σχολιάσω καλύτερα.Εδώ οι ναυαρχίδες της εταιρείας και υστερούν κατά πολύ του ανταγωνισμού,θα δούμε προκοπή εδώ?Έχω εκφράσει επανειλημένα την γνώμη μου για την τσαόμι ως δευτεροκλασάτος κινέζος και λυπάμαι που επιβεβαιώνομαι κάθε φορά.Μετριότητες(μην πω τίποτα άλλο) και φάω ban πλασαρισμένα με ένα ωραίο περιτύλιγμα για να τσιμπήσει ο κόσμος.Πριν 3 μέρες δοκίμασα εκτενώς το redmin 4 pro συναδέλφου στο γραφείο.Με εξαίρεση την ομαλότητα του και την σβελτάδα του (πάντα για τα χρήματα του) όλα τα υπόλοιπα ήταν από εποχές 10.όσο το χρησιμοποιούσα δεν εντυπωσιάστηκα από την κατασκευή του και φυσικά έτριζε συνεχώς.Κατασκευή σου λέει μετά.Το φθηνό κύριοι κόβει από παντού για να είναι φθηνό.Τέλος και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί.Εν κατακλείδι σκουπιδάκια μυρίζομαι αλλά ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του.Κάτοχος s8 plus και στα προσεχώς iphone x.

godys

gianniklis Ενα ολοκληρο κατεβατω χωρις να εχεις καταλαβει και ο ιδιος τι θες να πεις.

fanis

@gianniklis εχεις καταντησει πιο γραφικος κ απο την ελενη λουκα!!! ελεος!!!

vtag

@gianniklis Αναρωτιέμαι πότε θα βαρεθείς να γραφεις το ποιηματάκι σου…..βασικά δεν πειράζει συνέχισε, γιατι ψοφάω στα γέλια κάθε φορά! 😂😂😂

giannisanag

το οτι εισαι κατοχος S8 μας το εγραψες ως πιστοποιητικό εγκυρότητας των αποψεων σου; έχοντας υπαρξει κατοχος 4 iphone και διαφόρων samsung ναυαρχιδων (ετσι για να δεις οτι κι αλλοι εχουμε τα ιδια πτυχία), μαλλον δεν παρακολουθησα καλα το μαθημα : κραζω για να κραξω”, ουτε το σεμινάριο “λεω πως τρίζει μπας και με πιστεψουν” Γιατί 5 μηνες τωρα με το Redmi Note 4 εξακολουθω να δηλωνω εντυπωσίασμενος που ενα κινητο τετοιου κοστους (130 απο gearbest) έχει τέτοιο βαθος λογισμικου και τέτοια ποιότητα. οχι δεν συγκρινεται με ναυαρχιδες, πρεπει να ειναι ηλιθιος οποιος θεωρει οτι ενα κινητο των 130 ειναι καλυτερο απο ενα των 700. αλλα φερε μου ενα samsung αυτου του κόστους η και των 229 (τιμη κωτσοβολου) που να ναι συνολικα καλυτερο,να εχει μεγαλητερη διάρκεια μπαταρίας, να ναι πιο γρηγορο, να εχει καλυτερη κατασκευη . το p9 lite το θεωρουσα το μονο σοβαρο ανταγωνιστη τον Αύγουστο που πηρα το xiaomi αλλα ήθελα μεγαλύτερη οθονη. οσο για τα καινούρια. δεν εντύπωσιαστηκα αλλα Full view FHD 4/64 σε τετοιες τιμές ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ απο αλλον. και λυπάμαι που θα σε απογοητευσω αλλα δεν τριζει. ουτε διαλυθηκε ακομα παρα τις πτώσεις που εφαγε. αυτα που λες περι 2010 με μια λεξη χαρακτηρίζονται… Συνέχεια »

Theo

Το επόμενο μου κινητό το plus.

Στεφανος

Φαντάζομαι να βγει κανένα note 5 με καλύτερο επεξεργαστή…

Miltos

@giannisanag με κλειστα ματια! με το ”κουλομαριες” κλαψαμε! Εχω γεμισει συγγενεις και φιλους με huawei lite kai xiaomi. κατοχος honor 8

Ravisher34

Οκ μεγαλε οτι πεις…μηπως το ειχατε βαλει κ καμια ταινια για να μην ανοιξει στη μεση;

tarif16

φοβερές συσκευές.η mi έχει μπει για τα καλά στο μυαλό των συνειδητοποιημένων καταναλωτών,που δεν έχουν κολλήματα με το τραπέζι στην καφετέρια.
@giannisanag
+1000
….και λίγα έγραψες.
όσο για το τρίξιμο,πρέπει να είναι απ το καλάμι,απλά δεν καταλαβαίνει από που έρχεται ο ήχος!!!

alxgiann

Εγώ πάντως τον φίλτατο @gianniklis τον είχα προσκαλέσει να σχολιάσει στην παρουσίαση του xiaomi Mi Mix 2. Ακόμα περιμένω.. 😉

Saša

Troll awards 2017:

Ladies & gentleman and the winner is… (τρρρρρρρρ – ψςς)

Mr. Gianniklis!

Συγχαρητηρια παιχταρα μου, αντε και το 2018 με την ανακοινωση του Mi 7, μη με απογοητευσεις.

Ravisher34

Δεκα χρονια εδω κοντα κ μ σβησατε το σχολιο..κ για ποιο λογο επειδη την ειπα στον απο πανω..Φιλε ουτε τριζει ουτε τπτ…μια χαρα κινητα ειναι για τα λεφτα τους…υστερουν σε καμερα αλλα αυτα ειναι γουστα..επιπλεον δε μπορεις να συγκρινεις κινητα στα 200-400 με συτα που ειναι 1000 και…

bratsos

Το ποιο σημαντικό κριτήριο αγοράς κινητού είναι η αλληλεπιδρασή με τον χειριστή του.
Οπότε χρειάζεται οθόνη με ζωντανά χρώματα και απόλυτο μαύρο.
Βέβαια κινητά τηλέφωνα με οθόνη OLED ή τη premium εκδοχή του amoled ή ακόμα καλύτερα super amoled, έχουν τιμές καπέλο ή αναγκάστηκα κατώτερα τεχνικά χαρακτηριστικα.
Τη να το κάνεις το κινητό, ακόμη και iphone (με εξαίρεση το Χ) εάν τα χρώματα είναι ψωφια και το μαύρο είναι στη καλύτερη δυνατή περίπτωση σκούρο γκρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.