Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro: Κυκλοφορούν παγκοσμίως 27 Μαρτίου

Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro: Κυκλοφορούν παγκοσμίως 27 Μαρτίου

Τον Φεβρουάριο, η κινέζικη κατασκευάστρια παρουσίασε σε online event τα Xiaomi Mi 10, τα οποία σχεδίαζε να αποκαλύψει κατά τη διάρκεια της MWC 2020, που τελικά ακυρώθηκε λόγω του Coronavirus.

Κυκλοφορούν οι global εκδόσεις

Εκτός από την αλλαγή στα σχέδια της παρουσίασης των Mi 10, ο Coronavirus είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία να πάρει την απόφαση να κυκλοφορήσει τα smartphones μόνο στην Κίνα.

Τελικά, έγινε γνωστό ότι η κινέζικη κατασκευάστρια έχει προγραμματίσει ένα νέο online event, στο οποίο θα παρουσιάσει τις global εκδόσεις των Xiaomi Mi 10. Το συγκεκριμένο event έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαρτίου και αναμένεται τα smartphones να διατεθούν σε αρκετές αγορές την ίδια ημέρα.

Οι τιμές στην Κίνα κυμαίνονται από τα 3.000 yuan ή περίπου 526 ευρώ για την έκδοση 8G/128GB του Xiaomi Mi 10 και αγγίζουν τα 5.999 yuan ή περίπου 789 ευρώ για την έκδοση 12GB/512GB του Mi 10 Pro. Ενδεικτικά, η μεγάλη έκδοση του Mi 10 (12GB/256GB) τιμολογείται στα 4.699 yuan ή περίπου €618 και η μικρή έκδοση του Mi 10 Pro (8GB/256GB) στα 4.999 yuan ή περίπου €658.

Θεωρούμε αυτές οι τιμές να αυξηθούν κατά περίπου 100 ευρώ στις Ευρωπαϊκές αγορές. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε την 27η Μαρτίου όπου η εταιρεία θα αποκαλύψει την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.