Xiaomi Mi 10 Pro: Επίσημο teardown και benchmark score [βίντεο]

Η Xiaomi εδώ και λίγο καιρό έχει αποκτήσει τη συνήθεια να κάνει teardown τα smartphones της πριν από οποιονδήποτε YouTuber, ώστε να δείξει τα σημαντικά σημεία των συσκευών της. Αυτή τη φορά, η εταιρεία άνοιξε το Xiaomi Mi 10 Pro και αποκάλυψε όλο τον μαγικό εσωτερικό του κόσμου.

Τι αποκαλύπτει το βίντεο

Το teardown αναλύει όλα τα εσωτερικά εξαρτήματα του Xiaomi Mi 10 Pro, όπως τον Snapdragon 865, το Qualcomm X55 5G modem, τη μπαταρία 4.500mAh, την LPDDR5 RAM, τον αποθηκευτικό χώρο UFS 3.0, το πηνίο NFC, την κεραία, το πηνίο ασύρματης φόρτισης, και τα νέα στέρεο ηχεία που λέγεται ότι βελτίωσαν κατά 100% τα επίπεδα έντασης του ήχου σε σχέση με τα Mi 9.

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του Mi 10 Pro είναι οι πίσω κάμερες, με την κύρια των 108MP να τραβά τα βλέμματα. Σε σύγκριση με τον τηλεφακό θα μπορούσαμε να πούμε ότι η κύρια κάμερα είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη.

Εκτός του teardown, έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα benchmark του Xiaomi Mi 10 Pro και δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακά. Οι δοκιμές του Mi 10 Pro πραγματοποιήθηκαν στην πλατφόρμα μέτρησης επιδόσεων Master Lu και όχι στην AnTuTu.

Το σκορ που συγκέντρωσε το Mi 10 Pro ήταν 469.692 πόντοι. Το score αυτό είναι αρκετά πιο χαμηλό από τις 488.450 που συγκέντρωσε το Nubia Red Magic 3S με τον Snapdragon 855+. Να σημειώσουμε ότι υπάρχει η πιθανότητα η Master Lu να μην αναγνωρίζει την LPDDR5 RAM.

Πηγή 1 Πηγή 2

Επεξεργάστηκε την 27 Μαρτίου 2020 17:19

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.