Xiaomi Mi 10 Pro: Επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει 66W fast charge

, Xiaomi Mi 10 Pro: Επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει 66W fast charge

Η Xiaomi στις 11 Φεβρουαρίου – την ίδια ημέρα που θα παρουσιάσει και η Samsung στο San Francisco τα Galaxy S20 – θα παρουσιάσει τα Mi 10 και Mi 10 Pro. Όπως γνωρίζουμε από προηγούμενες πληροφορίες το Xiaomi Mi 10 Pro θα έχει μπαταρία με 66W fast charge αλλά η χωρητικότητα της είναι άγνωστη. Να υπενθυμίσουμε ότι η απλή έκδοση δεν θα έχει την ίδια ταχύτητα φόρτιση αφού αυτή θα ανέρχεται στα 48W.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται τώρα από το MIUI 11 v20.1.6 το οποίο βρίσκεται στο Redmi K30 5G από τις 16 Ιανουαρίου αφού περιέχει κώδικες ονομασίες για δύο νέα smartphone. Πιο συγκεκριμένα το Xiaomi Mi 10 θα κυκλοφορήσει με κωδική ονομασία M2001J2C ενώ στην Pro έκδοση του ανατέθηκε το codename M2001J1C.

Επιπλέον, προς το τέλος του 2019 η Xiaomi παρουσίασε και γρήγορη φόρτιση μέσω καλωδίου στα 100W ωστόσο αυτή μάλλον χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο για να τελειοποιηθεί. Τα πρώτα smartphone με αυτήν την ταχύτητα φόρτισης αναμένονται μέσα στο 2020.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.