Xiaomi Mi 10 Pro: Θα έχει 16GB μνήμη RAM;

, Xiaomi Mi 10 Pro: Θα έχει 16GB μνήμη RAM;

Ο πρώτος μήνας του χρόνου έφτασε στο τέλος του και η Xiaomi ετοιμάζεται για την παρουσίαση των Mi 10 και Mi 10 Pro στις 11 Φεβρουαρίου. Χάρη σε μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Twitter ο χρήστης Xiaomishka αποκαλύπτονται τα χαρακτηριστικά της Pro έκδοσης. Ας μην χάσουμε όμως χρόνο.

Χαρακτηριστικά

Το Xiaomi Mi 10 Pro θα έχει οθόνη των 6.4 ιντσών με ανάλυση 2080 x 1080 pixels. Επιπλέον, στο front panel φημολογείται ότι θα δούμε punch-hole στο οποίο θα φιλοξενηθεί διπλή κάμερα, αγνώστων προς το παρόν χαρακτηριστικών.

Εσωτερικά θα υπάρχει το flagship SoC της Qualcomm που ακούει στο όνομα Snapdragon 865 σε συνδυασμό με 16GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Η μνήμη RAM ίσως ξεκινάει από τα 8GB και ο αποθηκευτικός χώρος από τα 128GB αυτές οι πληροφορίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

Η κάμερα θα έχει τετραπλή διάταξη με κύρια κάμερα στα 108MP και θα συνδυάζεται με 16MP, 12MP και 5MP. Σημαντικό ρόλο παίζει και η μπαταρία του smartphone η οποία θα έχει χωρητικότητα 5.250mAh. Επιπλέον, εχθές αποκαλύφθηκε ότι το Mi 10 Pro θα έχει 66W fast charge άγνωστη όμως είναι η ταχύτητα της ασύρματης φόρτισης.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.