Xiaomi Mi 10: Θα έχουν Snapdragon 865 και υποστήριξη ταχυφόρτισης 66W

Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10: Θα έχουν Snapdragon 865 και υποστήριξη ταχυφόρτισης 66W

Η Xiaomi έχει κυκλοφορήσει ήδη κάποια 5G smartphones και, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει, το 2020 θα βγάλει στην αγορά τουλάχιστον δέκα έξυπνα τηλέφωνα με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Ένα από αυτά τα smartphones θα είναι το Xiaomi Mi 10, ή για την ακρίβεια ολόκληρη η σειρά των Mi 10.

Τα νεότερα leaks και αναφορές

Στα τέλη Νοεμβρίου, είχαν περάσει από τη 3C κάποια Xiaomi smartphones με κωδικούς μοντέλων M2001J1E και M2001J1C. Η καταχώρηση της πιστοποίησης αποκάλυπτε ότι τα δύο smartphones θα υποστηρίζουν ταχυφόρτιση 66W.

Επιπλέον, πιστοποίηση από την 3C έλαβαν δύο ακόμη Xiaomi smartphones με κωδικούς μοντέλων M2001J2E και M2001J2C, τα οποία υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση 30W. Εύκολα παρατηρεί κάποιος την ομοιότητα που παρουσιάζουν οι αριθμοί μοντέλων και σύμφωνα με αναφορές τα συγκεκριμένα smartphones είναι οι διάφορες εκδόσεις των Xiaomi Mi 10.

Πέραν των παραπάνω, σύμφωνα με τον Κινέζο tipster @Shùmǎ Xiánliáo Zhàn, σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν αρκετά smartphones που θα διαθέτουν τον Snapdragon 865 5G. Στη δημοσίευση του, ο tipster αναφέρει ότι τα μοντέλα αυτά θα είναι τα Xiaomi Mi 10 με κωδικούς J1 και J2, τα BlackShark 3 με κωδικό KLE-A0, κάποιο Nubia Red Magic με κωδικό NX659J, τα OnePlus 8 με κωδικούς IN2010 και το ZTE Axon 10s Pro 5G.

Τέλος, ο ίδιος ο πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, είχε ανέβει στη σκηνή κατά τη διάρκεια της Qualcomm Snapdragon Summit 2019 και είχε ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει ένα smartphone με το όνομα Xiaomi Mi 10 που θα διαθέτει τον Snapdragon 865.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.