Αυτά είναι όλα τα smartphones με Snapdragon 865, 765 και 765G

Snapdragon 865, Αυτά είναι όλα τα smartphones με Snapdragon 865, 765 και 765G

Εχθές, η Qualcomm αποκάλυψε τους νέους Snapdragon 865, 765 και 765G, καθώς και τον ultrasonic fingerprint scanner 3D Sonic Max. Στη Qualcomm Snapdragon Tech Summit 2019 παρευρίσκονται αρκετές εταιρείες, εκ των οποίων οι περισσότερες ανακοίνωσαν smartphones που θα διαθέτουν τα νέα SoC.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Snapdragon 865 θα χρησιμοποιηθεί σε μερικά από τα πιο ισχυρά smartphones του 2020. Από την άλλη, οι κατασκευάστριες θα εξοπλίσουν με τους Snapdragon 765 και 765G smartphones χαμηλότερων επιδόσεων.

HMD Global / Nokia

Πρώτη από όλες, η HMD Global ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2020 θα διαθέσει στην αγορά Nokia smartphones με τον Snapdragon 765, χωρίς όμως να αναφερθεί καθόλου στον flagship επεξεργαστή SD 865. Επιπλέον, η εταιρεία δήλωσε ότι τα επερχόμενα τηλέφωνα θα έχουν κάμερες της Zeiss και PureDisplay τεχνολογία.

Motorola

Έπειτα, ακολούθησε η Motorola, η οποία ετοιμάζει τη δυναμική επιστροφή της στην αγορά των flagship και premium smartphones. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσει τηλέφωνα τόσο με τον SD 765 όσο και με τον Snapdragon 865.

Oppo και Realme

Η σκυτάλη δόθηκε στις Oppo και Realme, για τις οποίες έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες όσον αφορά τα ονόματα των smartphones. Για την πρώτη γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει το Oppo Reno 3 Pro με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G χάρη στον Snapdragon 765. Ωστόσο, δεν ξέρουμε τίποτα για το smartphone που θα διαθέτει τον SD 865. Η Realme, από την άλλη, θα κυκλοφορήσει το Realme X50 το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με τον SD 765.

Xiaomi και Redmi

Ο κύκλος κλείνει με τη Xiaomi και τη θυγατρική της, Redmi. Στις αρχές του 2020, η κατασκευάστρια θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi 10 το οποίο θα έχει τον Snapdragon 865. Ενώ η θυγατρική της θα διαθέσει στην αγορά το πρώτο smartphone στον κόσμο με τον Snapdragon 765, που θα είναι το Redmi K30.

Τέλος, αναμένουμε παρόμοιες ανακοινώσεις από τις HTC, OnePlus, LG, Nubia, Samsung, και ZTE, οι οποίες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Απορια..τα κινητα που θα εχουν τον 865 θα ειναι 5g?Αν οχι μηπως μπορει να προστεθει απο τις εταιριες μετα?Αν μπορει θα ειναι το ιδιο σε επιδοσεις στο δικτυο?

Parisopoulos

Εννοείτε πως θα έχουν κατευθείαν 5G, άλλωστε γι’αυτό και δημιουργήθηκαν ανεξάρτητα αν δεν υποστηρίζεται στις περισσότερες χώρες…

Σταύρος

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως και η OnePlus θα χρησιμοποιήσει τον 865 προσεχώς.

kostas

5G οτι ποιο αχρηστο υπαρχει αυτην την στιγμη.Μονο και μονο για να ανεβαζουν τις τιμες των κινητων στον θεο

Xarisgru

Πιστευω οτι βρισκεται σε πολυ πρωιμο σταδιο! Καλο θα ηταν να αναπτυχθει αρχικα για μη καταναλωτικη χρηση και στη συνεχεια να διατεθει στο κοινο! Προς το παρον ειναι οντως αχρηστο και αποτελει καθαρα θεμα marketing!

Kostas

Έτσι ακριβώς,ας δώσουν πρώτα απεριόριστα data στον κοσμακι να ευχαριστηθεί το 4g και σε 5 χρόνια βλέπουμε για το 5g

Touba4

Παει η sony?? Ουτε καν εμφανηστηκε😭

djfapples

Έκλεισε χθες το βράδυ η εταιρεία δεν το μάθες κ θα πάνε πορεία στο υπουργείο εργασίας οι απολυμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Exynos featured Qualcomm Snapdragon

Exynos 2400 – Snapdragon 8 Gen 3: Κοντραρίστηκαν σε δημοφιλή παιχνίδια

To NL Tech δοκίμασε το Samsung Galaxy S24 Ultra με Snapdragon 8 Gen 3 και το Galaxy S24+ με Exynos 2400 σε διάφορα δημοφιλή παιχνίδια.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.