Xiaomi Mi 11: Έρχεται στην Ευρώπη στις 8 Φεβρουαρίου, μαζί με το MIUI 12.5

Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11: Έρχεται στην Ευρώπη στις 8 Φεβρουαρίου, μαζί με το MIUI 12.5

Μετά την Κίνα, το νέο Xiaomi Mi 11 έρχεται και στην Ευρώπη με ένα νέο launch event, μαζί με την επερχόμενη έκδοση λογισμικού MIUI 12.5. Το λανσάρισμα και της συσκευής και της νέας έκδοσης λογισμικού θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου, μαζί με διαθεσιμότητα αλλά και τιμή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το Xiaomi Mi 11 θα κοστίζει περίπου 800 ευρώ στις αγορές της Ευρώπης, ενώ αναμένουμε παρόμοια τιμή και στην Ελλάδα. Μαζί, ίσως δούμε και κάποια άλλη συσκευή της σειράς, όπως το πολυαναμενόμενο Xiaomi Mi 11 Pro ή το πιο οικονομικό Mi 11 Lite, αν και δύσκολα θα δούμε νέα συσκευή στη παγκόσμια αγορά πριν την κυκλοφορία της στην Κίνα.

Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11: Έρχεται στην Ευρώπη στις 8 Φεβρουαρίου, μαζί με το MIUI 12.5

Πέραν όμως του Mi 11, η Xiaomi θα παρουσιάσει και το MIUI 12.5, το οποίο προσθέτει αρκετές λειτουργίες στις συσκευές της εταιρείας. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι χρήστες θα μπορούν να αφαιρούν τα εικονίδια από εφαρμογές συστήματος στην αρχική τους οθόνη, ενώ αναμένουμε ακόμα πιο smooth animations σε σχέση με το MIUI 12.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι το MIUI +, το οποίο θα επιτρέπει την εκτέλεση εφαρμογών της συσκευής απευθείας στο Windows PC των χρηστών, χωρίς να περιορίζεται μόνο σε μία εφαρμογή κάθε φορά. Αυτό βέβαια είναι κάτι που θέλουμε πολύ να δούμε, μαζί βέβαια με τη τιμή του Xiaomi Mi 11.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος.Μ

Έχει γίνει η αγαπημένη μου εταιρεία. Εύγε μακάρι να διατηρήσει χαμηλά τις τιμές της. Απίστευτα ευχαριστημένος από το Mi 10 T μου. Αν το λανσάρει με κάποια καλή προσφορά το τσίμπησα.

Jim

Δηλαδη εξυπνε καταναλωτή πιστεύεις πραγματικά ότι 800 ευρώ κινητό πλαστικουρα με κόστος 10 ευρώ το πολύ είναι φτηνό; victim

Ironman mark 45 αισίως...

Μετά το “πλαστικουρα” θα θεωρήσω ότι είσαι τεχνολογικά άσχετος τουλάχιστον ή χειρότερα “εγκάθετος”; Μην σχολιάζεις εάν είσαι άσχετος με το αντικείμενο. Δες τα specs του mi 11 να δεις τι κοτσάνα πέταξες…. Τώρα όσο αφορά το mi 11 περιμένω να δω και το pro και το miui 12.5 από όσο έχω δεί είναι σαφώς πιο μοντέρνο, ελαφρύ και μαζεμένο από πριν.

Chrys

Μάλιστα. Την είπε ο Πανέξυπνος καταναλωτής, στον έξυπνο καταναλωτή.

tetimpois

ΧΑΧΑΧΑΧ, Ποια πλαστικούρα ρε μάγκα. Έχεις δει από τι είναι φτιαχμένο και specs; Μήπως είσαι iPhonακιας που ζεις ακόμα στο μακρινό 2013? χαχαχ Να σαι καλά γέλασα.

Chris_BMW

Ένταξη όχι και το πολύ 10 ευρώ .
Γράψε απλά 10€ κόστος .

Ναυαρχίδα είναι δεν θα κοστίζει και κάτω από 10 ευρώ …..

Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα

Γιώργος

Δυστυχώς η τιμή σου σε σχέση με τη κινέζικη αγορά είναι αρκετά πιο ακριβή.
(550-800)

Νικος

οποιαδήποτε τιμή πάνω από 700 απλά δεν αξίζει.

inblx

ανέβηκες πολύ φίλε. 700 είναι πάρα πολλά. τα 350 με 450 θεωρώ νορμάλ για ενα καλό κινητό.

απλούστατα, λιγο το μάρκετινγκ, λιγο το ψώνιο του κόσμου κάνουν τους πάντες να αγοράζουν τηλέφωνα με κόστος δυο και τριών μισθών…

εδω ο κολλητός μου εχει ενα iPhone 12 και γω ενα Mi 9. οι διαφορές στην καθημερινή χρήση ειναι τόσο μικρές, σχεδόν δε τις καταλαβαίνεις. εδω και το Mi 9 μου φάνηκε ακριβό οταν δούλεψα ενα Poco X3 NFC πριν λίγες μερες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.