Xiaomi Mi 5: Αναρτήθηκε στο Οppomart με τιμή 599 δολλάρια

Μετά απο πλήθος φημών για τα χαρακτηριστικά του αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, το πολυαναμενόμενο smartphone της Xiaomi, το Mi 5, αναρτήθηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Oppomart δίνοντας μας μια γεύση απο τις τεχνικές προδιαγραφές αλλά και την τιμή του.

Η λίστα με τα χαρακτηριστικά του Mi 5 περιλαμβάνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, χωρίς να αναφέρεται η τεχνολογία της οθόνης (αν και λογικά θα είναι IPS), 4GB RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο σε 3 εκδόσεις, 16GB, 64GB και 128GB. Όπως αναμενόταν, θα φοράει τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 820, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κάμερες, με την πίσω κεντρική κάμερα στα 20 Megapixel και την δεύτερη μπροστινή στα 8 Megapixel.

H μπαταρία του Mi 5 θα είναι μάλλον λίγο μεγαλύτερη απ’ότι περιμέναμε, με χωρητικότητα 3800mAh και το λογισμικό θα είναι λογικά το νέο MIUI 7 που βασίζεται στο Android 5.1 και όχι το Marshmallow. Περισσότερα χαρακτηριστικά δεν είναι διαθέσιμα στην σελίδα του Oppomart, σύμφωνα με τις φήμες όμως, ίσως να δούμε NFC, force touch και physical home button.

Η τιμή του Mi 5 σύμφωνα με το Oppomart είναι 599 δολλάρια και ευχόμαστε να μην είναι αλήθεια καθώς μια τιμή κοντά στα 450 δολλάρια θα ήταν πιο ρεαλιστική λόγω και του ιστορικού της εταιρίας στην τιμολόγηση των προϊόντων.

Xiaomi Mi 5, Xiaomi Mi 5: Αναρτήθηκε στο Οppomart με τιμή 599 δολλάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rose

Μα οι κινεζικες εταιριες δεν ειναι οικονομικες ,τιμιες και σεβονται τον πελατη ?
Για γελια η τιμη …..

rose

Οσο για την εμφανιση της συσκευης μην ανχονεστε θα μοιαζει με iphone οπως παντα…

ChrisG

ότι έχει πάνω του κρατησέ το και βάλε το logo(του δαγκωμένου μήλου)…
πόσο λες να έχει μετά;εναμιση χιλιάρικο δεν φτάνει είναι η εκτίμηση μου…πες μου άν κάνω λάθος.
τώρα ξαναπές αυτό που είπες…

rose

Και οταν χαλασει και μου το αντικαταστησουν αμεσως ,χωρις ν το στελνω στην κινα θα κανει παλι την τιμη που το αγορασα . Ειδικα οταν εχει bugs και ερθει το update να τα λυσει θα ειναι παλι η ιδια τιμη .
Ενω αυτο κυκλοφορει με 5.1 οταν η marshmallow εχει κατι μηνες εξω , και δεν το βλεπω να την παιρνει ποτε .

ChrisG

πρώτον δεν απάντησες σε αυτό που ρώτησα.
δεύτερον ΟΛΑ τα κινητά εκτός του μηλοφαγωμένου σε 2-3 μήνες η τιμή τους χάνει πάνω απο το 1/3 της αρχικής του.4 κατοστάρικα με…
5,5,Quad HD,20mp και 8,3800mah(μην το πείς πουθενά),820 snap,4 ram κλπ…είναι αστείο να προσπαθείς να ειρωνέυεσαι την xiaomi και όχι αυτήν που πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
δές πόσο έχει το Iphone 6 16gb που είναι περσινό μοντέλο(που είσαι με τον φορτιστή στο χέρι) και τα ξαναλέμε…η xiaomi έχει αντιπροσωπεία πλέον και υποστηρίζεται καθώς και δικό της forum με αναβαθμίσεις και συνεχίζει να αναπτύσεται.

vladimiros

Σιγα να μην ανεβαζε τις τιμες τις και αυτη η Xiaomi..και το γελιο ξερετε που θα ειναι να κοστιζει τα 16GB 599 δολαρια χαχαχ..
@ChrisG το ξερουμε με αυτα που γραφεις φαινετε υποστιριζεις τις κινεζικες εταιριες χαλαρωσε λιγο..μου γραφεις τα σπεκς 20mp και τετεια μερικες φορες δεν μετρανε αυτα αν ξερεις φιλε μου..το Μ9 με 20mp βγαζει καλυτερα απο το G4 με 16mp???? ΟΧΙ φυσικα..
Περι iphone που λες σε αυτο συμφωνω μαζι σου…

ChrisG

Βλαδιμηρε(έχεις και του μεγάλου το όνομα…)και η apple κινέζικη έιναι αλλά δεν την υποστηρίζω…χαχαχα…διάβασε όμως ξανά αυτά που είπα και νομίζω οτι σου ξεφέυγουν ζωτικής σημασίας λεπτομέρειες.μπαταρία 3800mah,4 ram,2K οθόνη…ή μήπως τα 12mp camera του Iphone ξαφνικά έγινε και pro όπως την διαφήμιση που γελάνε και οι πέτρες.είδες συγκριτικά και reviews λεπτομεράστατα;δες και θα καταλάβεις…για την κάμερα συμφωνώ σε αυτό που λές επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία,αλλά στο άρθρο δεν αναφέρει λεπτομέρειες των δυνατοτήτων της για να την απορρίψεις σε σύγκριση με αυτό που ανέφερες.

vladimiros

@ChrisG Τι να σε πω εγω προσωπικα δεν θα εδινα 500-600 ευρω σε κινεζικες εταιριες που μπηκαν τωρα στο παιχνιδι,αντε σε mid-rander 100-120 ναι..
Παλι νουμερα γραφεις 2κ-4αρα ραμ..τα 4ραμ του S6 γνωριζεις πιστευω που δεν κραταει εφαρμογες και τις ξαναφορτωνει τι να τα κανω τα 4 ραμ για πες μου?? θα σε πω και αλλο παραγειγμα παλι. g3 2k οθονη Ζ5 1080 μαντεψε ποιο ειναι πιο φωτεινο και με καλυτερη αποδοση,μην βασιζεσαι στα νουμερα..τεσπα ακομη δεν βγηκε το κινητο μην μαλωνουμε τζαμπα!!

ChrisG

η ram δεν χρησιμοποιείται μόνο στο tasking αλλά στο πραγματικό multitasing του android και στις εφαρμογές.εξάλλου αυτό που περιγράφεις είναι bug(και ναι δυστυχώς έχει αργήσει η samsung να το φτιάξει χωρίς να σημαίνει οτι αυτό αλλάζει κάτι σημαντικό σε αυτό που κάνω κατά 2-3 δευτερόλεπτα εκελινη την στιγμή).η Lg,Sony,xiaomi και άλλες εταιρείες δεν έχουν αυτό το bug οπότε φαντάσου τι κάνεις με τα 4ram σε αυτές.μην κολλάς σε ένα όνομα.τα 2Κ δεν είναι νούμερο απλό ούτε και τα 3800mah μπαταρίας.σου είπα ξαναδιάβασε ότι είπα αλλά δεν το κάνεις.σε 2-3 μήνες το συγκεκριμένο θα έχει 150 κάτω.πάρτο τότε.έχεις την επιλογή σε σύγκριση με άλλη εταιρεία που δεν την έχεις ακόμη και μετα απο 1,5 χρόνο.

Panos7GR

Rose, τα ίδια specs και την ίδια τιμή βλέπουμε; Συν ότι θα έχει μεταλλική κατασκευή; Δεν είναι η καλύτερη τιμή που έχουμε δει από τη Xiaomi, είναι τίμια πάντως για hi-end συσκευή.
Αλλά κάτσε λίγο η συσκευή καλά καλά δεν παρουσιάστηκε επίσημα, πιθανόν να είναι η γνωστή αρπαχτή των e-shop για να εκμεταλλευτούν τους ανυπόμονους. Κάτσε να βγεί επίσημα και τα σχολιάζουμε αναλυτικότερα τότε…

Υ.Γ.: Μη μπερδεύεσαι με τις εκδόσεις Android. Στα Xiaomi κοιτάς πάντα την έκδοση MIUI, έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα. Και όσο για τα updates είναι ο μόνος Κινέζος που δίνει εγγυημένα updates με μια πραγματικα τεράστια κοινότητα που την στηρίζει και η Xiaomi είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως που ακούει τα σχόλια των χρηστών της στο forum της MIUI σχετικά με διορθώσεις κάποιων bugs και καινούρια χαρακτηριστικά που θέλουν οι πελάτες της. Με updates κάθε Παρασκευή αν ξέρω καλά, τα λεγόμενα Orange Fridays.

αλιάκμων

Η τιμή είναι προσχηματική πιθανότατα, για να μπει κάτι στην αγγελία. Λογικα θα είναι φθηνότερο. Από specs, πύραυλος, δε λέω..

Minas

Οπως τα λεει ο Panos7GR είναι τα πράγματα, το ΜΙUI παίρνει updates συνέχεια, με ρυθμό πολυβόλου θα έλεγα. Προσωπικά θεωρώ την XIAOMI μια πολύ τίμια εταιρεία, αν και η μόνη μου εμπειρία από Κίνα ήταν το HUAWEI P7. Θεωρώ πως η τιμή του είναι λογική για αυτά τα specs και σίγουρα θα μειωθεί σύντομα.

pashalis

και 800 ευρώ εγώ τα δίνω για την xiaomi η καλύτερη εταιρία για τα δικά μου γούστα,,δν μ εχει απογοήτευση καθολου μα καθολου..κάτοχος mi4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.